BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,55
ALTIN 2.499,39
POLİTİKA

Erdoğan'dan bomba Binali Yıldırım açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığıyla ilgili son dakika açıklama yaptı...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının 29 Aralık'ta açıklanacağını duyurdu. Erdoğan, Binali Yıldırım'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olması durumunda TBMM Başkanlığı görevinden istifa etmesine gerek olmadığını açıkladı.

ABD'NİN SURİYE'DEN ÇEKİLMESİ... ABD'nin Suriye'den çekilme kararı için "Amerika üzerine düşeni yaptı, açıkladı ama Fransa'da Macron'un yaptığı açıklama daha farklı. Onun için biz şu anda Sayın Trump'ın yaptığı açıklamaya bakıyoruz ve onunla bu süreçteki iş birliğimizi sağlıklı şekilde devam ettiriyoruz" dedi.

PUTİN'LE BİR GÖRÜŞMEM OLACAK... "Arkadaşlarımın bugün yarın bir Moskova ziyareti olacak" diyen Erdoğan şöyle devam etti: "Moskova ziyaretindeki gelişmelere göre daha sonra benim de Sayın Putin ile bir görüşmem olacaktır. Birkaç gün içinde ziyaret edeceğiz."

Sitene Ekle