BIST 10.471
DOLAR 32,86
EURO 35,20
ALTIN 2.451,09
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan yine sigara paketi aldı

Başbakan Erdoğan, iftarı yine Ankara'daki gecekondu bölgelerinde geçirdi. Başbakan bu kez Mamak'ın mahallesindeydi.

Abone ol

Önceki gün Çankaya'da bir mahalleye uğrayan Erdoğan, bu kez Mamak ilçesine bağlı İmrahor mahallesindeki gecekondularda oturan vatandaşların misafiri oldu.

Merdivenleri tırmanarak evlere çıktı

İmrahor mahallesinde tepelerin yamaçlarındaki evlere merdivenleri tırmanarak çıkan Erdoğan, ilk ziyaretinde yalnız yaşadığı öğrenilen 62 yaşındaki Şükran Başıbüyük'ün evine konuk oldu.

Yine sigara paketi aldı

İlk ziyaretinden sonra diğer gecekondulara da yürüyerek geçen Erdoğan, birbirine yakın sokaklara yaptığı ziyaretlerde Mehmet Kaçmaz, Kezban Soysal, Serkan Demirtuğ ve Ramazan Acar'ın evlerine misafir oldu. Erdoğan'ın, ziyaret ettiği evlerden birinde yine ev sahiplerinin sigara paketini alarak, sigarayı bırkamalarını istediği görüldü.

Oyuncak dağıttı

Başbakan Erdoğan, ziyaretlerini tamamladıktan sonra mahalleden ayrılmadan önce kendisini bekleyen çocuklara oyuncak dağıtmayı da ihmal etmedi. Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttıktan sonra biraz ileride bekleyen mahallelilerle de görüştü.

Kadın iş istedi

Ziyaretlerden sonra evine gitmek üzere yola çıkan Erdoğan, Subayevleri'ne girişte bir bayanın aracını durdurması üzerine kısa bir görüşme yaptı. Görüşmede Erdoğan'ı durduran kadının iş için yardımcı olmasını istediği öğrenildi.