BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan Rasmussen görüşmesi

Başbakan Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen ile Afganistan ve Ukrayna’yı görüştü. Rasmussen, Türkiye’nin Uluslararası Güven...

Abone ol

Başbakan Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen ile Afganistan ve Ukrayna’yı görüştü. Rasmussen, Türkiye’nin Uluslararası Güvenlik Yardım Kuvveti’ne (ISAF) verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, Afgan askerlerin eğitimi konusunda yardımların devam etmesini istedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da temaslarda bulunan NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen ile Başbakanlık Resmi Konutu’nda bir araya geldi.
Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre; Başbakan Erdoğan ve Rasmussen’in Afganistan ve Ukrayna’yı görüştüğü bildirildi.
NATO Genel Sekreteri Rasmussen’in, Türkiye’nin ISAF verdiği destekten dolayı teşekkürlerini Başbakan Erdoğan’a ilettiği ve Afgan askerlerin eğitimi konusunda da desteklerin devam etmesini istediği ifade edildi.
Başbakan Erdoğan ve NATO Genel Sekreteri Rasmussen ayrıca Ukrayna’da yaşanan son gelişmeleri de değerlendirdiği, Ukrayna krizinin ardından Kırım’da yaşanan gelişmelerinde masaya yatırıldığı öğrenildi.
(İHA)