BIST 8.887
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.239,15
POLİTİKA

Erdoğan: "Küçükbaş hayvan yetiştiriciliğini geliştirmek amacıyla destek programını hayata geçireceğiz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, küçükbaş hayvancılığın teşvikiyle ilgili "Dişi kuzu ve oğlaklardan damızlık olarak sürüye katılan her bir hayvan için 100 TL destekleme ödemesi yapacağız. " dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van mitinginde küçükbaş hayvan yetiştiriciliğini geliştirmek amacıyla yeni bir destek programının hayata geçirileceğini açıkladı. "Dişi kuzu ve oğlaklardan damızlık olarak sürüye katılan her bir hayvan için 100 TL destekleme ödemesi yapacağız" diyen Erdoğan, ardından şu ifadeleri kullandı;

"Ülkemizde kişi başına en az bir küçükbaş hayvan yetiştirilmesini hedefliyoruz. Yeni teşvik programının ülkemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" 

"Burada Van'dan İlan Ediyorum"

Öte yandan terörle mücadele konusunda da kararlılık mesaj veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Burada Van'dan ilan ediyorum. Bir daha hiçbir güç Türkiye'yi yeniden terör örgütlerinin cirit attığı bir ülke haline getiremeyecektir"  dedi. Erdoğan sözlerine şöyle devam etti;

"Bir daha hiçbir güç Türkiye’yi ekonomide altyapı da geldiği seviyenin gerisine düşüremeyecektir. Bir daha hiçbir güç Türkiye’yi herkesin birbirine şüpheyle kem gözle baktığı bir ülke haline dönüştüremeyecektir. Bundan sonra Türkiye sadece birliği beraberliği kardeşliği konuşacak."

Sitene Ekle