BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.246,27
MEDYA

Fatih Portakal'dan Bakan Pakdemirli'ye sert sözler

Fatih Portakal, AK Parti’nin Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin dün Amasya'da halka seslenirken muhalefete “Bu adilere sandıkta gereken cevabı verecek misiniz?” sözlerine sert tepki geldi.

Dün Amasya Taşova'da halka seslenen Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, 31Mart Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi muhalefete yönelik, "Bu adilere sandıkta gereken cevabı verecek misiniz?" ifadesini kullandı.

Pakdemirli'nin bu sözleri özellikle sosyal medyada büyük tepki toplarken FOX TV Ana haber spikeri Fatih Portakal, konuyla alakalı Twitter hesabından bir açıklamada bulundu.

''Sizin gibi çirkin uslupta olanlara oy vermeyeceğim''

Portakal, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

''Kötü söz sahibine aittirin çok ötesinde bir hadsizlik. @TCTarim #BekirPakdemirli dedi ki: “bu adilere sandıkta cevabı verecek misiniz?” Ben, sandıkta sizin gibi çirkin uslupta olanlara oy vermeyecek olan yurttaşlardanım. Bilin istedim.

''FETÖ’den tutuklu yargılanan ağabeyiniz kime oy verecek''
''Böyle cümleler kurabilmek de cesaret ister'' diyen Portakal, sözlerini şu cümlelerle sürdürdü; ''Suçun şahsiliğini hatırlatarak. Acaba... #fetö’den tutuklu yargılanan ağabeyiniz kime oy verecek sayın @TCTarim #BekirPakdemirli? Birinci derece yakını bu durumdayken böyle cümleler kurabilmek de cesaret ister. Yaradana havale ediyorum bu yapıda insanları.''

Sitene Ekle