BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.423,52
HABER /  GÜNCEL

'Erdoğan gidecek kardeşim başka yolu yok!'

Erdoğan'ın iktidarının Gezi direnişi ile son bulduğunu öne süren Soner Yalçın "Gidecek kardeşim başka yolu yok" dedi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Halk TV ekranlarında Uğur Dündar'ın hazırladığı Arena'ya konuk olan Sözcü si yazarı Soner Yalçın iddialı çıkışlarıyla dikkat çekti. Yalçın, AK Parti iktidarının kesin olarak son zamanlarını yaşadığını iddia ederken "İngilizler gitti, Recep Tayyip Erdoğan da gidecek" dedi. Erdoğan'ın iktidarının Gezi direnişi ile son bulduğunu öne süren Soner Yalçın "Gidecek kardeşim başka yolu yok" dedi.

ANAP'I MADEN İŞÇİLERİ BİTİRDİ ERDOĞAN'I İSE GEZİ!

"Şu tehlikeyi görmüyorlar. Üstüne baba basa söylüyoruz.  Anavatan Partisi'ni 1990 yılındaki maden Ocağı işçisi yok etti. AKP'yi ve Recep Tayyip Erdoğan'ı da Gezi direnişi yok etmiştir.

Arkadaşlar yönetemiyor. Şöyle bir ülke olabilir mi. Bütün Avrupa ve Amerika televizyonlarında yine Türkiye var. Üzerimize kara bulutlar geliyor. Bunu sizi korkutmak için söylemiyorum. Bunu sizi mücadeleye çağırmak için söylüyorum. Hiçbir zaman yılmayın.

GİDECEK KARDEŞİM BAŞKA YOLU YOK!

Bütün diktatörler tarih boyunca şiddete başvurdukça ölümleri yakındır. Gidecek kardeşim başka yolu yok, gider. Yönetemez.

İNGİLİZLER GİTTİ ERDOĞAN DA GİDECEK!

İngilizler İstanbul'u işgal etti ilk yaptıkları 1 Mayıs'ı yasaklamak oldu. İngilizler gitti, Recep Tayyip Erdoğan da gidecek. Göreceğiz bunu."