BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Erdoğan Cemaat için bunları söyledi

Bugün gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak, Tayyip Erdoğan'ın 17 Aralık'ın ardından Gülen Cemaati için kullandığı sözleri derledi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Bugün gazatesi yazarı Nazlı Ilıcak, hükümet-Cemaat kavgasının zirveye ulaştığı 17 Aralık'ın ardından Tayyip Erdoğan'ın Gülen Cemaati'ne yönelttiği eleştirileri yazdı.

"Tayyip Erdoğan’ın 17 Aralıkoperasyonu sonrasında Cemaat’e yönelttiği ağır sözleri yayınlıyorum" diyen Nazlı Ilıcak'ın, derlemesi şöyle:

Bunlar Haşhaşi, bunlar nebbaş! Mezarlık soyguncusu. Bunlarda yalan var, dolan var, takiye var, fitne var, fesat var, iftira var, örgüt var. Şia’yı filan geçmiş vaziyetteler bunlar, hain bir terör örgütü var. Bunlarda ahlak yok, bunlarda edep yok, bunlarda vatan, millet, bayrak sevgisi yok. Çünkü onda evlat yok. Ne sahtekâr ya, bunlar müfteri, bunlar montajcı, bunlar itikadi noktada da bir sapıklığın içindeler. Bunlar kandan beslenen vampirler. İşte bunlar bu kadar alçak, bu kadar hain.

ŞANTAJLA DİZ ÇÖKTÜRMEK İSTEDİLER

İstikameti kaybetmişler; bu arada cennet cehennem burada bunu da satabilirler. Bu kaos çetesi, bu kan lobisi, bu paralel yapı, ihanet çetesi. Türkiye hasımlarının maşası olmuş, uluslararası çetelerin maşası olmuş bu örgütler. Herkesi şantajla diz çöktürmek istediler. Paralel yapının borazanları, dalkavukları. Virüs, sülük gibi emiyorlar. Kokuşmuşluğun, çürümüşlüğün hüküm sürdüğü ortaya çıkacak. 

İĞRENÇ BİÇİMDE MASUM İNSANLARA İFTİRA ATACAKSIN

İninize gireceğiz, biz bu cadı avını yapacağız. İsrail’i eleştirdiğini gördünüz mü? Yapamaz… İpini tutan efendisini eleştiremez. Yalancı peygamberleri, sahte velileri, içi boş, kalbi boş zihni boş alim müsveddeleri. O gün nasıl ırkçıysa, bugün de ırkçı. Bunların dershanelerinde yavrularınız varsa alın, okullarında varsa alın. Bunlara verilmiş ne kadar yer varsa, ne kadar bina varsa, bunların hepsini tek tek geri almalısınız. Artık olimpiyat molimpiyat hepsi hak getire. Bundan sonra bizden bunlara su yok su. Hem dindarım diyeceksin hem de gözünü kırpmadan iğrenç biçimde masum insanlara iftira atacaksın! Yazıklar olsun!