BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.426,31
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan Avrupa'ya ayarı verdi! Delikanlı olun ciğerimi yiyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa'nın mülteci anlaşmasındaki tavrına tepki gösterip, 'Karşımıza Ermenileri, terör örgütlerini sürmeyin. Delikanlı olun benim ciğerimi yiyin.' dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermeni tasarısını kabul eden Almanya'ya ve mülteci anlaşmasında Avrupa'nın tavrına sert tepki gösterip, 'Karşımıza Ermenileri, terör örgütlerini sürmeyin. Delikanlı olun benim ciğerimi yiyin.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi toplantısında konuştu. Burada Ermeni soykırımı tezlerini kabul eden Almanya'ya tepki gösterdi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Şuan da 100 bine yakın Türkiye'de Ermeni var. Bunların yarısı bizim vatandaşımız değil. Biz hassas olmasak bunların yarısını gönderirdik. Avrupalılar'ın diğer mültecilere yaptığı gibi biz de Ermenilere, Ermenistan'a gidin derdik.



'AVRUPA'NIN ÖNÜNDE SET OLMAKTAN ÇIKAR'

Biz riyakarlık yapılmasını istemiyoruz. Karşımıza Ermenileri, terör örgütlerini sürmeyin. Delikanlı olun benim ciğerimi yiyin.

 Buradan Almanya'ya ve tüm Avrupa'ya şu mesajı tekrar vermek istiyorum: Ya gündemimizdeki meseleleri hakkaniyetli bir şekilde çözüme kavuştururuz ya da Türkiye, Avrupa'nın sorunlarının önünde bir set olmaktan çıkar, sizi dertlerinizle başbaşa bırakırız.

'TÜRKİYE 3 MİLYON MÜLTECİYE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR'

Almanya gibi dünyanın neresine giderse gidin soykırım denilince akla ilk gelen ülkenin, Türkiye'ye bunu yapmasındaki karın ağrısı başka. Türkiye 3 milyon mülteciye ev sahipliği yapıyor. Karın ağrısı elbette başka.

'ADAM OLUN BENİM CİĞERİMİ YİYİN'

Bizim istediğimiz, herkes için geçerli kuralların bizim içinde geçerli olması. Biz pozitif ayrımcılık istemiyoruz. Adaletli bir yaklaşım istiyoruz. Avrupa Birliği müstekabatında ne varsa onu istiyoruz. Biz riyakarlık yapılmasını istemiyoruz. Karşımıza Ermenileri, terör örgütlerini sürmeyin. Delikanlı olun benim ciğerimi yiyin.