BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,19
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan: Altın klozet gibi bahanelerle...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bingöl'de halka hitap etti. Erdoğan'ın gündeminde Kılıçdaroğlu'nun ortaya attığı 'altın klozet' iddiası vardı.

Abone ol

BİNGÖL'de halka hitap edeb Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın hedefinde CHP lideri Kılıçdaroğlu vardı. Ak Saray'daki 'Altın klozet' iddiası üzerinden Kılıçdaroğlu'na yüklenen Erdoğan; 'Dün Menderes'i iftiralarla mahkeme önüne çıkarmışlardı. Bugün benzer bir oyunu 'Altın klozet kapağı' gibi bahanelerle bizim için yapmaya çalışıyorlar hemen cevabını verdik.' dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

1982 anayasa referandumunda en yüksek hayır oyu veren Bingöl tarih yazmıştır. 2010 referandumunda da en yüksek evet oyunu vererek bir kez daha tarih yazmıştı.

"HERKES HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLIYORDU"

Bu millletin hafızası millete karşı hiçbir zulmü unutmaz. Sultanahmet Camii'nde Allah-u Ekber,  Allah-u Ekber derken herkes hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. Ezan-ı Muhammedi'yle yeniden kavuşmak milletimizi bu kadar mesut etmişti. Bu ülkede 1932'den sonra dünyaya gelenler minarelerden sadece 'Tanrı uludur' sözünü duydular. Rahmetli Menderes'ten sonra ezan aslıyla okundu.

"MENDERES'İ İFTİRALARLA MAHKEME ÖNÜNE ÇIKARMIŞLARDI"

Dün Menderes'i iftiralarla mahkeme önüne çıkarmışlardı. Bugün benzer bir oyunu 'Altın klozet kapağı' gibi bahanelerle bizim için yapmaya çalışıyorlar hemen cevabını verdik.

"PENSİLVANYA'DAKİ BAŞÖRTÜSÜ İÇİN DEMİŞTİ Kİ..."
 
28 Şubat'ta başörtüsü sorunu yaşandığında Pensilvanya'daki başörtüsü için furuattır dedi. Bunların birbirinden farkı yok. Bizim tek Kabe'miz var, o da Mekke'de. Bunu benim Kürt kardeşim de, Zaza kardeşim de bilir. Pazar günü bir ders vermeye hazır mıyız?

"DAĞDA ZERDÜŞTLÜĞÜ ÖĞRETENLER NASIL MÜSLÜMAN OLUYOR?"
 
Türkiye'nin büyümesi, kalkınması, Türkiye'de kardeşlik barış ve huzur hakim olması birilerini rahatsız ediyor. Şimdi çıkmış Batman'da ben Müslümanım diyor. Tamam da din dersini, Diyanet'i, imam hatipi kaldırmak isteyen kim? Dağda, mağaralarda Zerdüştük dinini öğretenler nasıl Müslüman oluyor?

"EZANI KÜRTÇE OKUTARAK ZULMETMEK İSTİYOR"

Çok çalışacaksınız, en iyi üniversitelere gireceksiniz, onlar zaten sizin bu kapasitenizi bildikleri için rahatsız oluyorlar. Birisi ezanı 18 yıl Türkçe okutarak zulmetti, şimdi diğeri de Kürtçe okutarak zulmetmek istiyor. Eski Türkiye artığı kim varsa onlarla ittifak yapmaktan çekinmiyorlar.

"İSTEDİKLERİ GİBİ DAVRANMIYOR DİYE VATANDAŞLARIMIZI ÖLDÜRDÜLER"
 
Diyarbakır'da Yasin Börü'nün katledilmesi HDP'nin başındakiler bir şey söylediler mi? Pek çok yerde istediklei gibi davranmıyor diye bir çok vatandaşımızı öldürdüler. Bölgede baskı ile oy toplamaya çalışıyorlar. Meclis'e giremezsek kriz çıkar diye milleti tehdit ediyorlar. Herkes gönlü hangi partiyi istiyorsa oyunu o partiye versin.

"EĞER ONLARIN BİR HESABI VARSA..."
 
Ret, inkar, asimilasyon politikalarını biz kaldırdık. Bu ülkede yaşayanları biz 'yaratılanı severiz, Yaradan'dan ötürü' anlayışıyla sevdik. Eğer onların bir hesabı varsa Allah'ın da milletin de bir hesabı vardır. Biz başladığımız hiçbir hayırlı işi yarım bırakmadık.

Pazar günü bu ülkeyi içeriden parçalatmayacağımızın ilanıdır. Sizi pazar günü birliğe davet ediyorum.