BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.281,90
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan, Abdullah Gül'ün oğlunun nikah şahidi oldu!

Abdullah Gül oğlu Ahmet Münir Gül'ü evlendirdi. Nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve Meclis Başkanı İsmet Yılmaz yaptı.

Abone ol

Hacettepe Tıp Fakültesi son sınıf öğrenicisi Ahmet Münir Gül ile Zehra Ayşe Karadere çiftinin Düğün törenine yaklaşık bin 500 davetli katıldı.

Ahmet Münir Gül'ün nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve Meclis Başkanı İsmet Yılmaz yaparken Zehra Ayşe Karadere'in şahidi ise dayısı Muharrem Ceylan oldu. Çiftin nikahını ise İBB Başkanı Kadir Topbaş kıydı. 



ÇİÇEK YERİNE "AĞAÇ DİKİN" TALEBİ

Abdullah Gül, düğün sırasında konuklara kısa bir konuşma yaparak katılımlarından dolayı teşekkür etti. Genç çiftin ise, nikah merasimine çelenk ve çiçek gönderilmemesini bunun yerine Kayseri'deki Abdullah Gül Üniversitesi'nin yeni kampüsünün ağaçlandırılmasına katkıda bulunulmasını istediği öğrenildi.

ERDOĞAN DÜĞÜNDE 45 DAKİKA KALDI

Düğün törenine saat 20.15 sıralarında gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan nikahın kıyılmasının hemen ardından saat 21.00 civarında otelden ayrıldı.



Yaklaşık bin beş yüz davetlinin katıldığı nikah töreni Kuran-ı Kerim tilaveti başlayıp nikah töreni ile son buldu. Davetlilere nikah şekeri yerine Hz. Muhammed'e sevgi, bağlılık ve özlemi ifade eden Hilye-i Şerif'ler dağıtıldı.