BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Ercan Yazgan evlilikleri 4 kez evlendi eşleri kim isimleri

Ercan Yazgan kimdir, aslen nereli, kaç kez evlendi ve Ercan Yazgan'ın karıları kim soruları usta oyuncunun ardından merak konusu oldu. 4 kez evlenen Yazgan'ın ilk iki eşi hakkında net bir bilgi bulunmasa da üçüncü ve dördüncü eşi çok konuşulmuştur. Ercan Yazgan'ın üçüncü eşi İdil Hanımdır. Dördüncü eşi ise Ceyhan Hanım.

Abone ol

Ercan Yazgan'ın evlilikleri, kaç evlilik yaptı ve Ercan Yazgan'ın karıları kim soruları merak konusu oldu. Hayatı boyunca 4 kez evlenen usta oyuncunun ilk iki evliliği hakkında net bir bilgi olmasa da üçüncü ve dördüncü evliliği çok konuşulmuştu. Ercan Yazgan'ın üçüncü eşi İdil Hanımdır. Dördüncü eşi ise Ceyhan Hanım. Buket Dereoğlu özey kızıdır. Billur Yazgan ise Ceyhan Hanım'dan yaptığı öz kızıdır. Peki Ercan Yazgan'ın toplam kaç çocugu vardır.

Peki Ercan Yazgan kaç kere evlendi, eşleri kim, Ercan Yazgan'ın kaç çocuğu var. Babasını inkar eden kızı Billur Yazgan kimdir, oyuncu Buket Dereoğlu'nun öz babası mı? İşte usta oyuncunun hayatından bilinmeyenelr ve merak edilenler.

ERCAN YAZGAN KİMDİR: Ercan Yazgan, 4 Nisan 1946 tarihinde hayata gözlerini açtı. Sinop’ta dünyaya gelen Yazgan, ilk oyunculuk deneyimini 1963 yılında rol aldığı Susuz Yaz isimli sinema filmi ile yaşadı. Sonrasında çok sayıda projede yer alan Ercan Yazgan, Perihan Abla isimli dizide rol alması ile tanınmaya başladı. Bu dizinin ardından herkesin tanıdığı bir isim haline geldi.

ERCAN YAZGAN EVLİLİKLERİ: Hayatı boyunca dört evlilik yapan usta oyuncu Ercan Yazgan, üçüncü evliliğini tiyatrocu İdil hanım ile gerçekleştirdi. Bu evliliğinden, ünlü oyuncu Buket Dereoğlu üvey kızıdır. Eran Yazgan, dördüncü evliliğini ise, Ceyhan hanım ile yaptı. Ercan Yazgan’ın, bu evliliğinden Billur ve Tuğçe Yazgan ile birlikte Bilgehan isimli çocukları dünyaya geldi.

Buket Dereoğlu kimdir annesi kim Ercan Yazgan'ın öz kızı mı?

Billur Yazgan kimdir babasını reddetti Ercan Yazgan'ın öz kızı!