BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Erbakan'ın tabutu başında zor anlar

Necmettin Erbakan'ın cenazesinde izdiham çıktı, naaşının bulunduğu tabut devrilme tehlikesi geçirdi.

Abone ol

Necmettin Erbakan sevgisi az daha faciaya yol açıyordu. Necmettin Erbakan'ın naaşına ulaşmak isteyenler az daha tabutu deviriyordu. Namaz sonrası tabutu taşımak iseyenler arasında itiş kakış yaşandı. Tabutun üstündeki yeşil örtüler sıyrıldı. Yüzbinlerce kişinin katıldığı törende devletin zirvesi de ezilme tehlikesi yaşadı.

DEVLETİN ZİRVESİ DE EZİLME TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Fatih Camii avlusu tarihi günlerinden birini yaşadı. İnanılmaz kalabalık nedeniyle herkes zor anlar yaşadı. İzdiham yüzünden düzgün bir saf tutulamadı. Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan'ın alana varması neredeyse 20 dakika sürdü. Kılınan namazın ardından hocalarına son bir kez dokunmak isteyen sevenleri hep birlikte tabuta yönelince istenmeyen görüntüler yaşandı. Tabuta yönelmek isteyenlerin hücumu ile liderler zor anlar yaşadı. Korumaların gayretiyle ezilme tehlikesini atlattılar.

ÖRTÜLERİ SIYRILDI

Devrilme tehlikesi geçiren tabutun üstündeki örtüler de sıyrıldı.. Düzeltilen örtüler her seferinde kaydı. Bu durumu gören diğer hocaların uyarısı sonuç verdi ve naaşın devrilme tehlikesi geçmiş oldu. Naaş daha sonra omuzlar üstünde ambulansa bindirildi...

O ANLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN