BIST 10.139
DOLAR 32,51
EURO 34,99
ALTIN 2.399,48

Erbakan Hoca korkusu

ALLAH ömür versin Erbakan Hoca seksen yaşında yeniden seçim meydanlarında. Milletvekili adayı olamadı ama Saadet Partisi’ni bu seçim koşusunda yalnız bırakmıyor.
İktidarın korkusu olduğu biliniyor...
Saadet Partisi kaynakları, Erbakan Hoca’nın milletvekili olamaması ile ilgili konuda bir takım görüşler ileri sürüyorlar... Bu görüşlerde, bazı siyasi kimliklerin parmak izlerinden söz ediyorlar!..
En çok üzerinde durulan ise...
Sicillerinde PKK kimliği bulunan, askerlerimizin şehit edildiği saldırılara katıldıkları ve bu yüzden cezaevine atıldıkları halde bazı kimliklerin adaylıkları YSK tarafından kabul gördü!..
Ama Erbakan Hoca engellendi...
Hoca üzerinde durmuyor ve Saadet Partisi’ne “yola devam” mesajı veriyor...
Şunları söylüyor...
“1990 yılından itibaren, 20. Haçlı Seferi başlamış bulunmaktadır. Emperyalist güçler, önce Ortadoğu’daki işlerini yürütebilmek için, Refah Partisi’ni her türlü hileye başvurarak işbaşından uzaklaştırmayı, ilk hedef saydılar.
Arkasından Afganistan’ı işgal ettiler, Irak’ı işgal ettiler. Suriye ve Lübnan’ı işgal etmeye kalkıştılar. Irak’ta ve Lübnan’da Hizbullah karşısında, mağlup oldular. Bu mağlubiyet karşısında, planlarını değiştirdiler. ‘Bizim Türkiye’de bir Tayyibimiz var. Ona emrederiz, Türk askerini Lübnan’a getiririz. Hizbullah’ı silahtan tecrit ettiririz. Biz elimizi kolumuzu sallayarak, Lübnan’a gireriz’. Bunu uygulamaya koydular. Ve askerlerimiz böylece, Lübnan’a gönderildi.”
Dikkat edileceği gibi Hoca, çok önemli bir işarette bulunuyor,Tayip Erdoğan’ı zora düşürecek bir hedefe oturtuyor...
“Şimdi nefesi kesik, orada 22 Temmuz’u bekliyorlar. Allah vermesin. 22 Temmuz’da tekrar AKP bir çoğunluk kazanacak olursa, bu taktirde, Hizbullah ile çatışılacak. Silahtan tecrit edilecek. İsrail’e buyur gel, Lübnan’a gir denilecek. Bizden aldığı misket bombalarını, ABD’nin füzeleri ile beraber kullanarak, Allah muhafaza buyursun, 5 senedir AKP döneminde Türkiye’de yaptıkları manevi işgali, bu sefer hududumuza gelip maddi işgal ile tamamlamaya kalkışacaklar...”
Erbakan, Milli Görüş tabanına anlatıyor;
“Ve böylece Büyük İsrail’i kurup, 5700 senedir özlemini duydukları dünya hükümetini tesis etmek hususunda, hedeflerine varmaya çalışacaklardır.”
Hoca, Saadet mitinglerinde AKP’yi yerden yere vuracak... Bunu da “inananların, İslami temelde inanmamaları gereken bir dayatma ile karşı karşıya olduklarını” örnekleyerek anlatacak.
Mesela, “Şu AKP döneminde evladına Kur’an okutan babaya hapis cezası kanunu çıkartıldı. ‘Zina suç değildir’ diye kanun çıkartıldı. Esnafa kredi verileceğine, domuza kredi verildi.” Diyerek ekliyor;
“Bunun adı manevi felakettir, tahribattır.”
Tahribat deyince altını çiziyor;
“İlla Avrupa Birliği’ne gireceğiz diye Türkiye’yi tahrip ettiler, köle ettiler ve şerefli tarihimize yakışmayan her türlü hakarete tabi tuttular.”
Olanı biteni hatırlatıyor;
“Bak görüyorsun şu AKP; şu 5 sene içerisinde 30 tane dolar milyarderi ortaya çıkardı. Bunların servetleri, 75 milyonun servetinden daha fazla. Bu nasıl adalet?
Öbür taraftan köylü aç, memur aç, esnaf aç, bütün insanlar aç. 75 milyon inim inim inliyor. Biz Saadet Partisi Hanımlar Komisyonu’nun, Ankara varoşlarındaki ziyaretlerinden döndükten sonra, anlattıkları manzaraları gözyaşları ile dinliyoruz. Bu zulmü gören insanlar, köyünü terk etmiş, yaşama mücadelesi veriyor. Hallerine baktığımız zaman, yüreğimiz sızlıyor. Bunlar, bizim kardeşlerimiz...”
AKP’yi oluşturanları en iyi tanıyon, AKP’nin Türkiye’yi getirdiği noktayı böyle anlatıyor ve seçmene ikaz ediyor...
“Bir daha hata yaparsan dövecek dizin olmayacak!..”