BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,27
HABER /  MEDYA

Enver Aysever'e öyle bir şaka yapıldı ki...

Ünlü sunucu Enver Aysever'e yapılan şaka mahkemede bitti. Aysever 'şantaj' iddiasıyla dava açtı. İşte o 'eşek' şakası...

Abone ol

GAZETECİLER.COM (ÖZEL İÇERİK) - CNN Türk'ün "Aykırı Adamı" Enver Aysever, bir telefon şakası yüzünden mahkemelik oldu.

Mert Ali Başarır isimli kişi ünlü sunucuyu "Ben Yalçın Bayer'im" diye kandırıp, sonu "eşek şakasına" dönen bir işe imza attı.

Gazeteciler.com'un öğrendiğine göre olay şöyle gelişti. Enver Aysever'i arayan ve taklitle sesini Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer'e benzetip oymuş gibi konuşmaya başladı.

Bayer'in numarasını kontrol etmeden Mehmet Ali Başarır isimli kişiyle konuşan Aysever, ilginç bir istekle karşılaştı.

Yalçın Bayer olduğuna Aysever'i inandıran Başarır, "Bir yakın arkadaşı olduğunu, onun ölen oğlunun tıpkı Enver Aysever'e benzediğini" söyledi. Ardından da Aysever ile bu yakın arkadaşıyla telefonda görüşmesini istedi.

İKİNCİ KEZ ARAYIP ISRAR EDİNCE...

Enver Aysever önce Yalçın Bayer'in arkadaşı olduğu söylenen kişiyi aramıyor. Ancak telefonla işletmeye devam eden Başarır ikinci kez arayıp ısrar ediyor. Bunun üzerine Aysever, Yalçın Bayer'i kırmamak için verdiği numarayı arıyor.

AYSEVER İNANIP ARIYOR

Enver Aysever aradığında önce yanlış numara çıkıyor. Onu şakalamak isteyen kişi düzeni kurup yeni bir numara bildiriyor. O numarayı arayan Aysever, önce sekreterle görüşüyor sonra da işadamı olduğunu söyleyen Okay Kodamanoğlu ile konuşuyor.

VİLLA VE BURS TEKLİFİ

Kendini işadamı olarak tanıtan Okay Kodamanoğlu, Enver Aysever'e oğullarını kaybettiklerini, evlerinin her yerinde ona benzediği için Aysever'in resminin olduğunu söylüyor. Ardından da şu teklifte bulunuyor;

-"Eşim oğlumuzun ölümüne çok üzülüyor. Onun anısına bir site yapıyoruz ordan size villa armağan etmek istiyoruz."

Aysever bu konuşmayla şaşkına dönüyor ve "Buna gerek yok. Ben hanımefendinin acısına ortak olmak isterim" diyerek konuyu kapatmaya çalışıyor. Villa konusunda Aysever'i ikna edemeyeceğini anlayan kişi bu kez "O zaman kızınıza burs verelim" diyor. Aysever buna da hayır yanıtını veriyor.

TUHAFLIK OLDUĞUNU ANLIYOR AMA...

Enver Aysever aldığı teklifler karşısında bir tuhaflık olduğunu farkediyor. Ancak karşısında acılı bir baba olduğunu düşünerek durumu ona soramıyor.
Aysever, "şaka adı altında tuzağa" düşürülmek istendiğini ancak Mehmet Ali Başarır adlı kişi yeniden arayıp da "şakayı yedin mi?" diyene kadar anlamıyor..

TUZAK ŞAKA DAVALIK OLDU

Enver Aysever kendisini Yalçın Bayer diye arayan kişinin gerçek kimliğini öğrenince soluğu mahkemede alıyor. Geçen hafta açılan dava "şantaj" suçlamasıyla kabul ediliyor.

EKRANA ÇIKMAK İSTEMİŞ

Enver Aysever'i işleten Mehmet Ali Başarır, ünlü sunucunun Aykırı Sorular programına çıkmak istemiş. Bunun için de 3-4 kez Aysever'den istekte bulunmuş ve "olumsuz" yanıt almış. Enver Aysever ekrana çıkarmadığı için bu kişinin kendisine tuzak kurarak "şantaj" yaptığını iddia ediyor.

SES KAYDI VAR İDDİASI

Medya sitelerine mail atarak "Aysever'i işlettiğini" söyleyen kişi ise elinde ses kaydı olduğunu söylüyor. Ancak şu ana kadar ses kaydını yayınlayabilmiş değil.