BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,79
ALTIN 2.427,93
HABER /  GÜNCEL

Enes Kanter'in twiti şoke etti!

12 Dev Adam'ın Yunanistan yenilgisi sonrasında kadroda yer almayan milli oyuncunun yolladığı mesaj tepki topladı.

Abone ol

İNTERNET HABER- 12 Dev Adam'ın, Yunanistan'a mağlup olarak Eurobasket 2013'e 3 maç sonunda galibiyet alamadan veda etmesi sonrasında milli oyuncu Enes Kanter'den şok bir reaksiyon geldi.

Slovenya'da yapılan turnuvada kadroya alınmayan genç oyuncu , Yunanistan mücadelesinin sonlanmasının hemen ardından mikro blog sitesi Twitter'dan, "Hahahahhahahaa" mesajını atarak dikkat çekti.

Tanjevic'in milli takıma almadığı 21 yaşındaki basketbolcunun yolladığı mesaj, basketbolseverler ve otoriteler arasında büyük tepkiye yol açtı.

ENES'TEN CEVAP GELDİ

Enes Kanter, gelen tepkilerin ardından attığı tweeti sildii ve bir açıklama yaptı. Genç oyuncu yine Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Güldüğüm kişinin Milli takım veya herhangi bir olayla ile hiçbir ilgisi yoktur Hahaha.... Dediğim kişi kardeşim @KeremKanter dir. Sâkin Haha" ifadelerini kullandı.

GENÇ ENES'TEN CEVAP:

Enes Kanter'in attığı bu tweet'e Bursaspor'un genç golcüsü Enes Ünal, sert bir cevap verdi ve "An gelir bazı insanlara aynı ismi taşıdığın için utanırsın" şeklinde bir tweet attı.

21359417.jpg