BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

En ünlü komplolar

En ünlü komplolar

11 eylül'ü amerika yaptı!11 eylül saldırılarının el kaide tarafından gerçekleştirildiği doğrulanmış ve defalarca tekrarlanmış olsa da, komplo teorisi üretenlere göre, bu saldırı amerika tarafından orta doğu’ya saldırmak ve petrollere erişim sağlamak için bahane yaratma amaçlı...

En ünlü komplolar

11 EYLÜL'Ü AMERİKA YAPTI!
11 Eylül saldırılarının El Kaide tarafından gerçekleştirildiği doğrulanmış ve defalarca tekrarlanmış olsa da, komplo teorisi üretenlere göre, bu saldırı Amerika tarafından Orta Doğu’ya saldırmak ve petrollere erişim sağlamak için bahane yaratma amaçlı düzenlenmişti.

En ünlü komplolar

AYA GİDİLDİĞİ YALAN!
Bazı komplo teorisyenleri, NASA’nın aslında uzay aracı Apollo’yu Ay’a göndermediğini, tüm bu görüntülerin kurmacadan oluştuğunu söylüyor. Buna neden olarak ise NAy’da çekilen görüntülerde gölgelerin yanlış yöne düşmesi, kamera olduğuna dair göstergeler ve Ay’da yıldız görüntülerinin olmaması olduğunu belirtiyorlar.

En ünlü komplolar

AIDS LABARATUAR ORTAMINDA YARATILDI
Doktor William Campbell’in teorilerine dayalı olarak, birçok kişi HIV virüsünün 1974 yılında Dünya Sağlık Örgütü tarafından geliştirildiğine inanıyor. Kimileri, bu virüsün geliştirilme nedeninin CIA ve KGB’nin dünya nüfusunu azaltma çabaları olduğunu söylüyor.

En ünlü komplolar

PRENSES DİANA ÖLDÜRÜLDÜ!
Yürütülen tüm resmi araştırmalara rağmen bu spekülasyon ortalarda dolaşmaya devam etti. Komplo teorisine göre, Diana’nın Dodi el Fayed’le ilişkisi kraliyet ailesi için bir tehdit oluşturduğundan Diana öldürüldü ve cinayete kaza süsü verildi.