BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

En Sevdiğim 3 Şarkı'daki isimlere bakın

ATV'de pazar günü saat 20.00'da başlayacak olan En Sevdiğim 3 Şarkı yarışmasında Özlem Özden sahne arkası, Tuğçe Ergişi şarkıcı olacak.

Abone ol

O Ses Türkiye ve Bu Tarz Benim yarışmalarının başarısını gören ATV yeni bir yarışmayla pastaya ortak olmaya hazırlanıyor. En Sevdiğim 3 Şarkı isimli yarışmayı sahaya süren ATV,
O Ses'ten müziği, Bu Tarz Benim'den de rating kızlarını almış.

En Sevdiğim 3 Şarkı yarışması ATV'de pazar akşamları saat 20.00'da ekrana gelecek. Rating kapmayı hedefleyen yarışmanın kadrosu da tamamen bunun için kurgulanmış.


ATV'nin yeni yarışmasının jüri koltuğunda Nihat Doğan, Hande Ataizi ve Burak Kut oturuyor. Jüri üyelerinin profillerine bakıldığında bunun bir ses yarışmasından çok rating hedefli olacağı tahmin ediliyor. Zaten yarışmanın tanıtımında da 'Dikkat bu bir ses yarışması değildir" ifadesi yer alıyor.

NUR BOZAR İDDİASI TUĞÇE'YE DÖNDÜ

en-sevdiğim-3-şarki.jpgATV yeni yarışmanın tutması için ekranda ilgi çeken tüm isimleri biraraya getirmeye gayret etmiş. En Sevdiğim 3 şarkı yarışmasının sahne arkasında Bu Tarz Benim ile isimleri bilinen Tuğçe Ergişi ve Özlem Özden yer alıyor. Özlem Özden yarışmacıların aileleri ile birlikte sohbet edecek. Bu Tarz Benim'in hit getiren ismi Nur Bozar da yarışmacı olarak duyuruldu. Ancak prodüktörler ile sıkıntı yaşanmış olacak ki Nur Bozar'ın yerini Tuğçe Ergişi aldı.

HER HAFTA BİRİNCİYE 50 BİN LİRA

En sevdiğin şarkıyı söyle, aynı gece para ödülün cebinde denilerek tanıtımı yapılan 'En Sevdiğim 3 Şarkı' yarışmasını Behzat Uygur sunacak. EN Sevdiğim 3 şarkı yarışmasında her hafta 12 kişi yarışacak ve gecenin sonunda jürinin oyuyla bir kişi 50 bin liranın sahibi olacak.

YARIŞMANIN FORMATI NASIL?

Yarışmaya başvuran adayların en sevdiği 3 şarkıyı seslendireceği yarışma 3 turdan oluşuyor. İlk turun sonunda 12 yarışmacıdan yalnızca 6’sı ikinci tura kalacak. Bu tura kalan kişiler en sevdikleri ikinci şarkıyı seslendirecekler. Finale çıkmayı başaran 3 kişiden birinci olan 50 bin liralık ödülün sahibi olacak.

PROFESYONEL YORUM YOK

Program en iyi sesi bulma üzerine kurulu değil. Daha çok rating kaygısı ile tasarlanmış. Programın medyaya geçilen tanımlarında "jüri üyeleri seçimlerini profesyonel müzik yorumlarıyla değil daha çok hisleriyle yapacaklarının" belirtilmiş olması da bunu işaret ediyor. Yarışmacılar ise jüriyi ister sesleriyle, ister seçtikleri şarkıyla isterlerse sahne performanslarıyla ya da 50.000 lira için kurdukları hayallerle etkileyebilecekler.