BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,66
ALTIN 2.403,34

En seksi anneler

En seksi anneler

Amerika'nın ünlü magazin dergilerinden ın touch, okurları arasında yaptığı bir anketle hollywood'un en seksi annelerini seçti... işte liste;

En seksi anneler

Amerika'nın ünlü magazin dergilerinden In Touch, okurları arasında yaptığı bir anketle Hollywood'un en seksi annelerini seçti... İşte liste;

En seksi anneler

En seksi ikiz annesi Jennifer Lopez : Sekiz aylık ikizleri Max ve Emme ile anneliği tadan ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, Hollywood'un en seksi ikiz annesi seçildi. İkiz beklediğini öğrendiğinde başta çok şaşırdığını itiraf eden Lopez, "Bu şaşkınlığın yerini zamanla büyük bir mutluluk aldı" şeklinde konuşuyor.

En seksi anneler

40 yaş üstü en seksi anne Salma Hayek : Ünlü İspanyol güzel Salma Hayek, kızı Valentina'yı 41 yaşında dünyaya getirdi. Hayek, "Hamile kaldığımı ilk öğrendiğimde geç kaldığımı düşünmüştüm ama kızımı doğurunca doğru zamanda anne olduğumu anladım" diyor.

En seksi anneler

TV yıldızları arasında en seksi anne Brooke Shields:
"Yaptığım en bencilce şey kızlarım Rowan ve Grier'i dünyaya getirmekti" diye konuşuyor Brooke Shields. 43 yaşındaki ünlü aktris, özellikle iş hayatında yoğun olduğu zaman daha mutlu bir anne olduğunu itiraf etmekten çekinmiyor.