BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

En pahalı boşanmalar

En pahalı boşanmalar

Dünyanın en çok kazanan sporcusu ünvanına sahip medyatik golfçü tiger woods, eşinden boşandığını açıkladı.woods'un çapkınlığı ile sarsılan evliliğin resmen bittiği açıklanırken, şimdi de eski eş elin nordegren'in ne kadar boşanma tazminatı alacağı tartışılmaya başlandı.uzmanlar, boşanmanın tiger...

En pahalı boşanmalar

Dünyanın en çok kazanan sporcusu ünvanına sahip medyatik golfçü Tiger Woods, eşinden boşandığını açıkladı.

Woods'un çapkınlığı ile sarsılan evliliğin resmen bittiği açıklanırken, şimdi de eski eş Elin Nordegren'in ne kadar boşanma tazminatı alacağı tartışılmaya başlandı.

Uzmanlar, boşanmanın Tiger Woods'a 100 milyon ile 750 milyon dolar arasında bir miktara mal olacağını söylüyor.

Bu boşanmanın ünlülerin boşanma tarihindeki en pahalı boşanmalardan biri olacağı da kulislerin en popüler konusu.

PEKİ DÜNYADA VE TÜRKİYE'DE EN PAHALI BOŞANMALAR HANGİLERİ?

En pahalı boşanmalar

Tuğba Erbil: 1.5 milyon TL

Mehmet Ali Erbil'den boşanmak isteyen Tuğba Erbil, boşanma isteklerini sıraladı.

Boşanma kararının ardından Mehmet Ali Erbil'in, eşine Bodrum'da 1.5 milyon liralık yazlık ve Tarabya'da 4 milyon liralık ev verdiği ancak Tuğba Hanım'ın, iki evin yanı sıra 3 milyon lira para, 37 bin 500 lira nafaka ve Astoria'daki penthouse daireyi istediği öğrenildi.

En pahalı boşanmalar

Pınar Eliçe: 3 milyon TL

Şarkıcı Pınar Eliçe, altı yıl evli kaldığı Esenyurt eski belediye başkanı Gürbüz Çapan'ın kardeşi Çetin Çapan'dan ihanete uğradığını ileri sürerek boşanırken, 3 milyon TL tazminat aldı.

En pahalı boşanmalar

Manolya Onur: 5 milyon dolar

Türkiye eski güzellerinden Manolya Onur, 1989 yılında Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Jah ile evlenmişti. Bu mutlu ilişki çok sürmeden 1994 yılında bitti.

Manolya Onur milyon dolarlık nafaka davasını 2006 yılında kazandı. Mahkeme Bereek Jah'ın 11 yıl boyunca vermediğ nafakayı faiziyle birlikte ödemesi yönünde karar verdi.

Böylece Manolya Onur yaklaşık 5 milyon dolar almaya hak kazandı.