BIST 10.425
DOLAR 32,69
EURO 34,92
ALTIN 2.448,11
HABER /  GÜNCEL

En lüks ve en pahalı 10 otel

Ünlülerin ve zenginlerin uğrak yeri bu mekanlar. Bir gecelik fiyatları neredeyse bir aylık asgari ücrete denk. İşte fiyatları;

Abone ol

İNTERNETHABER/

Seyahat uzmanı Alper tekbaş bu hafta, İnternethaber okuyucularına ülkemizin dünya çapında beğeni kazanmış en elit ve en özel konaklama mekanlarını sıraladı.

Bu mekanlar ünlülerle zenginlerin uğrak yerleri. Gecelik fiyatları neredeyse asgari ücrete denk... Lüks ve ihtişamın mekanları bakın neler...


İşte Türkiye'nin en lüks ve en pahalı otelleri;

1 Hillside Beach Club: Fethiye'de bulunuyor. Zor beğenenleri gözdesi olan bir mekan... Fethiye'de muhteşem konumuyla çam ormanları ile çevrili Kalemya Koyu'nda misafirlerine konfor, kalite, spor ve eğlenceyi bir arada sunarak rüya gibi bir tatil fırsatı sunuyor...

Denize sıfır ve 650 metre uzunluğunda plajı bulunuyor. 120.000 m2 alana kurulu tesiste 330 oda bulunuyor.

Fiyatı: 325 TL'den başlıyor, tam pansiyon hizmeti veriyor


 

[PAGE]


2-Club Select Maris: (Marmaris) Mavi ile yeşilin birbirini tamamladığı Ege ve Akdenizin birleştiği bu büyüleyici mekan dünyanın en güzel koylarından birine konumlandırılmış lüks bir Club Resort'tür.

Select Maris sizleri; Sportif, Ender güzellikte, Lüks, Eğlence dolu, Cana yakın, Tatlarına doyum olmayan ve tüm tatil beklentilerinizi karşılayan yeryüzündeki Cennete davet ediyor.

Fiyatı: 396 TL'den başlıyor, tam pansiyon


 

[PAGE]


3-Bodrum Princess : Büyülü bir dünyanın kapıları aralanıyor. Türkbükü'nün Akvaryum koyu sizi güzel bir rüyaya götürüyor. Türkbükü'ndeki geniş orman arazisi ve doğa harikası turkuaz renkli özel koyunda yer alan Bodrum Princess'e adımınızı attığınız andan itibaren ince düşünülerek hazırlanmış mekan düzenlemeleri ve dekoratif ayrıntıları ile 5 yıldızın ötesinde bir konfor size hoşgeldiniz demektedir.

Fiyatı: 410 TL'den başlıyor


 

[PAGE]


4-Ela Quality Belek:  Ela Quality Resort, doğunun gizemli dünyasını batılı bir bakış açısı ile yorumlayarak, sultanlar gibi saltanat sürmenin dayanılmaz keyfini tattırıyor.

Denize sıfır olan otelin özel plajı bulunuyor... Bunun yanında çocuklara özel havuz da yer alıyor.  

Fiyatı: 389 TL'den başlıyor


 

[PAGE]


5-Kefaluka Bodrum:  Ege’nin turkuaz cennetinde denizin ve doğanın büyülü lüksü içinde kaybolacağınız bir ortamda kendinizi masallardaki gibi hissedeceksiniz.

Toplam 50.000 m2 alana kurulu olan Kefaluka Resort denize sıfır konumda olup, Turgutreis Şehir Merkezi ve Turgutreis Marina’ya 10 km, Bodrum Şehir Merkezi’ne 25 km, Milas Bodrum Havalimanı’na 60 km uzaklıkta.

Fiyatı: 208 TL'den başlıyor...


 

[PAGE]


6- Kempinski Bodrum: Ege Denizi'nin eşsiz manzarası eşliğinde, ödül kazanmış mimari tasarımı konfor ve rahatlık içerisinde tatil yapmayı amaçlayanlar için yegane kaçış mekanıdır.

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, özel balkon veya teraslı 173 süit ve odası ile muhteşem bir Ege Denizi manzarası sunmaktadır.

Fiyatı: 360 TL'den başlayan fiyatlarla


 

[PAGE]


7-Cornelia Diamond Belek:  Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, doğal güzelliklerle çevrili Belek bölgesinde eşsiz güzellikteki fıstık çamı ormanlarının içinde yer alıyor.

200 bin metrekarelik alandaki otel Antalya merkeze 45 kilometre, havaalanına ise 35 kilometre uzaklıkta. Otelde standart odaların yanı sıra özel süitler ve deniz bağlantılı özel villalar yer alıyor.

Fiyatı: 280 TL'den başlıyor



 

[PAGE]


8- Hilton Dalaman Sarıgerme Benzersiz deniz,dağ ve Dalaman Çayı manzarasına sahip Hilton Dalaman Golf Resort & Spa modern bir tasarıma sahip.

Sarıgerme plajında yer alan otelde 35'i suit 410 oda bulunuyor. Havaalanına uzaklığı ise 10 dakika...

Fiyatı: 217 TL'den başlıyor


 

[PAGE]


9- Radisson Çeşme : Radisson BLU Resort & Spa, Türkiye'nin batısındaki nefes kesen doğal plajları ve tabiatı keşfetmek için mükemmel bir tatil merkezdir.

Fiyatı: 266 TL'den başlıyor, yarım pansiyon


 

[PAGE]


10-Blue Waters Side Side Akdeniz'in mavisi ve yeşilinin kucaklaştığı eşşiz bir doğal ortamda konumlanmış...

Denize sıfır konumda.. 250 bin metrekarelik alanda yer alıyor... Antalya havaalanına 65 kilometre uzaklıkta

Fiyatı: 250 TL'den başlıyor...