BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

En kötüler arasında Eyşan da var

En kötüler arasında Eyşan da var

Ünlü erkek dergisi maxim, yeni sayısında birbirinden kötü karakterlere yer verdi. işte 'star wars' serisinin baş kötüsü darth vader'dan, atv'nin ünlü dizisi 'ezel'deki eyşan'a en kötüler listesi...joker'batman' filmlerinin ünlü kötüsü joker'i tanımayan var mıdır acaba? eğer hatırlamıyorsanız bile...

En kötüler arasında Eyşan da var

Ünlü erkek dergisi Maxim, yeni sayısında birbirinden kötü karakterlere yer verdi. İşte 'Star Wars' serisinin baş kötüsü Darth Vader'dan, atv'nin ünlü dizisi 'Ezel'deki Eyşan'a en kötüler listesi...

JOKER
'Batman' filmlerinin ünlü kötüsü Joker'i tanımayan var mıdır acaba? Eğer hatırlamıyorsanız bile kendisini şu replikle size hatırlatalım: "Planları olan bir adam gibi mi görünüyorum? Benim ne olduğumu biliyor musun? Ben arabaları kovalayan bir köpeğim. Onlardan bir tanesini yakaladığım zaman, ne yapacağımı bilemem. Kurulmuş düzeni alt-üst ederim. Ben kaosun bir ajanıyım."

En kötüler arasında Eyşan da var

İZZET
Kötülerin en kötüsü Erol Taş hiçbir filmde 'Öksüzler'deki kadar çirkinleşmedi. Canlandırdığı 'İzzet' karakteri dilenci adaylarını daha bebekken kaçırır, gözlerini dağlar, bileklerini kangren yapıp, sakat bırakırdı. Sonra da bütün kapkaç numaralarını onlara öğretirdi.

En kötüler arasında Eyşan da var

DARTH VADER
'Star Wars' serisinin baş kötüsü, eski jedi, yakışıklı Darth Vader her ne kadar eskisi kadar konuşmasa da, telepatik boğaz sıkma özelliği, ustası olduğu jedi kılıcı ve gezegen patlatan 'Ölüm Yıldızı' ile tam bir baş kötü.

En kötüler arasında Eyşan da var

TECAVÜZCÜ COŞKUN
Onunla gece kulüplerinde ya da ara sokaklarda karşılaşabilirsiniz. Çoğu zaman Nuri Alço gibi içkiye hap atma zahmetine bile girmez. Olayı nettir: O bir tecavüzcüdür.