BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19

En iyi dövüş sahnelerinde Top 10

En iyi dövüş sahnelerinde Top 10

İşte internette 'top 10' listeleri yayınlayan listverse.com'un seçtiği en iyi dövüş sahneleri:10 - han vs. kai - romeo ölmeli/ romeo must die filmin final sahnesinde, gerçek düşmanının çok yakın bir arkadaşı olduğunu farkeden han, onunla ölümüne kavgaya tutuşur. han, kafaya 'iyi oturan' bir...

En iyi dövüş sahnelerinde Top 10

İşte internette 'Top 10' listeleri yayınlayan listverse.com'un seçtiği en iyi dövüş sahneleri:

10 - Han Vs. Kai - Romeo Ölmeli/ Romeo Must Die
Filmin final sahnesinde, gerçek düşmanının çok yakın bir arkadaşı olduğunu farkeden Han, onunla ölümüne kavgaya tutuşur. Han, kafaya 'iyi oturan' bir tekmeyle kardeşinin katilinin işini bitirirken ortam da alevlere bürünür.

En iyi dövüş sahnelerinde Top 10

9 - John Spartan Vs. Simon Phoenix - Cezalandırıcı/ Demolition Man
"Burası çok mu soğuk yoksa bana mı öyle geliyor?" Klasik "polis kötü adama karşı" tarzı filmlerin bu futuristik versiyonunda, imhacı adamımız dondurduğu eski düşmanının kafasını temiz bir tekmeyle yerle bir ediyor. Dövüşün saf gerilimi sonucunda ortam darmadağın olurken kahramanımız kılpayı ortamdan krutulmayı başarıyor. Bu bilimkurgu dövüşünde yumruklar, lazerli silahlar hatta demir pençeler bile kullanılıyor.

En iyi dövüş sahnelerinde Top 10

8 - Inigo Montoya Vs. The Man In Black - The Princess Bride
80'lerin en güzel kılıç savaşlarından birini içeren bu filmde kötü adamımız Siyah Giyinen Adam onurlu savaşçı Inigo Montoya ile kavgaya tutuşuyor. Düşmanına saygı duyan Inigo, onun uçuruma kadar tırmanmasına yardımcı oluyor hatta azıcık dinlenmesi için bile bekliyor.

En iyi dövüş sahnelerinde Top 10

7 - Robin Hood Vs. The Sheriff of Nottingham - Robin Hood Hırsızlar PrensiRobin Hood ve Nottingham Şerifi arasındaki savaş, iyi bilinen bir hikayedir. 90'ların başlarında Robin Hood'un insanları zulümden kurtarmak ve babasının intikamını almak adına Nottingham kalesini altını üsütüne çevirdiğini çok izledik. İyilik ve kötülük arasındaki asıl savaş Hood'un okunu düşmanının göğsüne saplamasıyla sona eriyor.