BIST 10.269
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.440,16
HABER /  GÜNCEL

'En güzel doğum anıları' yarışacak

'Hatıralarınızı Geleceğe Taşıyın' sloganı ile başlatılan yarışmayla ilginç anılar günyüzüne çıkacak.

Abone ol

Türk Sağlık-Sen yeni bir kültürel etkinliğe imza atıyor. Sendika ebe ve hemşirelerin katılacağı ödüllü anı yarışması düzenliyor.

'Hatıralarınızı Geleceğe Taşıyın' sloganı ile başlatılan yarışmaya kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan ebe ile hemşireler sağlık hizmeti sunarken yaşadıkları anılarıyla katılabilecek.

15 Nisan 2011 tarihine kadar başvuruların yapılacağı ödüllü yarışmaya, ebe ve hemşireler anılarını aniyarismasi@turksagliksen.org.tr e-mail adresine gönderebilecek.
Yazılar edebiyat alanında uzman ve akademisyenler tarafından değerlendirilecek. Yarışmanın sonuçları ise mayıs ayında açıklanacak.

Organizasyonla ilgili değerlendirmelerde bulunan Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci "Sağlık çalışanları hizmet sunumlarında birçok ilginç, düşündürücü ve kolay kolay akıldan çıkmayacak olaylarla karşılaşıyorlar. Bizde bu hatıraları geleceğe taşımak adına yeni bir kültürel etkinlik başlattık.Bu sene ebe ve hemşirelerimize yönelik yaptığımız bu yarışma önümüzdeki senelerde diğer sağlık çalışanları içinde gerçekleştirilecektir " dedi