BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,73
ALTIN 2.414,96

En dikkat çeken dergi kapakları

En dikkat çeken dergi kapakları

Bugüne kadar dünyada gündem olmuş tüm kapaklar bir araya toplandı... işte o kapaklar...the new yorker, 21 temmuz 2008:obama çifti new yorker karikatüristi barry blitt’in bu kapağı, başkanlık seçimleri kampanyasını yürüten barack obama’nın rakibi john mccain tarafından bile...

En dikkat çeken dergi kapakları

Bugüne kadar dünyada gündem olmuş tüm kapaklar bir araya toplandı...
İşte o kapaklar...

The New Yorker, 21 Temmuz 2008:Obama Çifti New Yorker karikatüristi Barry Blitt’in bu kapağı, başkanlık seçimleri kampanyasını yürüten Barack Obama’nın rakibi John McCain tarafından bile eleştirildi.

En dikkat çeken dergi kapakları

Vanity Fair, Ağustos 1991:Demi Moore, Hamile ve Çıplak Ünlülerin fotoğrafçısı Annie Leibovitz’in bu fotoğrafını barındıran kapak utançla karşılansa da Demi Moore’un kariyerini stratosfere fırlattı

En dikkat çeken dergi kapakları

Rolling Stone, 22 Ocak 1981:
John Lennon ve Yoko Ono Fotoğrafı John Lennon 1980’de New York’ta vurulmadan birkaç saat önce çeken Annie Leibovitz’in aklında yalnızca Lennon’ı fotoğraflamak vardı. Ancak Lennon, Yoko Ono’yla birlikte fotoğraflanmak istedi. Fotoğrafın çekildiği gece bir hayranı tarafından Manhattan'daki evinin önünde öldürüldü.

En dikkat çeken dergi kapakları

Time: O. J. Simpson dijital ortamda çoğaltıldı
Çıplak silah filminde oynadıktan sonra gaza gelip karısını doğrayan amerikan futbolu yıldızı OJ Simpson'ın 1994 yılında tutuklanmasının ardından polislerin çektiği orjinal fotoğraflar Newsweek ve Times tarafından kapak yapıldı.