BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

En değişik evlilik merasimleri

En değişik evlilik merasimleri

1. gotik düğün 'ölünceye kadar beraberiz' lafı nikah merasimlerinde klişe haline gelmiş bir laftır. bu laftan yola çıkarak yaratılmış bu merasim gotik tarzda düzenlenmiş. ölümü çağrıştıran tüm detayların kullanıldığı bu nikah, davetlileri biraz korkutuyor. adams ailesi görüntüsü veren bu çift...

En değişik evlilik merasimleri

1. Gotik düğün
'Ölünceye kadar beraberiz' lafı nikah merasimlerinde klişe haline gelmiş bir laftır. Bu laftan yola çıkarak yaratılmış bu merasim gotik tarzda düzenlenmiş. Ölümü çağrıştıran tüm detayların kullanıldığı bu nikah, davetlileri biraz korkutuyor. Adams Ailesi görüntüsü veren bu çift nasıl bir depresyon içindeyse evlenmek için böyle bir tarzı seçmişler.

En değişik evlilik merasimleri

2. Zombi düğünü
Az önce gördüğünüz gotik tarzda düğünün daha uç noktası ne olabilir diye düşünüyorsanız işte cevabı. Zombi düğünü. Voodoo inancına göre zombilik doğaüstü güçler ve şaman hekimliği vasıtasıyla, yaşayanlar arasında korku yaratmak amacı ile ölü insan bedenlerinin yeniden canlandırılmasıdır. Bu tuhaf törende de ilginç bir organizasyon gerçekleştiriliyor. Evlenecek olan çifte özel bir zombi makyajı yapılıyor. Düğüne katılan davetliler de dilerse bu konsepte uygun giyiniyor.

En değişik evlilik merasimleri

3. Getto düğünü
Herhalde maliyeti en düşük düğün şekli budur. Eğer maddi sıkıntı çekiyorsanız bu konsepti kendinize uyarlayabilirsiniz. Yaratıcı ama ucuz birtakım fikirlerle düğünü zenginleştirebilirsiniz. Genellikle rap müziğin tercih edildiği bu merasimlerde gelinin ve damadın giydiği kıyafetler de olabileceğinin en ucuzu. İlk dans rap müzik eşliğinde yapılıyor.

En değişik evlilik merasimleri

4. Video oyunu konseptli düğün
Video oyunları insanı eğlendirir ve düğününüzde farklı bir eğlence şekli arıyorsanız bu formülü uygulayabilirsiniz. Birtakım absürtlükleri içinde barındıran bu tarz düğünlerde oyunlardaki sanal dünya gerçeğe taşınıyor.

Efsane oyun Mario'dan etkilenerek yapılmış birtakım örnekler bulunmaktadır. Düğünde oyun oynayabilirsiniz. Davetliler oyunlardan tanıdığı karakterleri düğünün içinde görebilmekteler. Oyun tutkunuysanız ve böyle bir düğüne davet edildiyseniz en çok eğlendiğiniz düğün bu düğün olabilir.