BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

En çok konuşulan boşanmalar!

En çok konuşulan boşanmalar!

'koca popolu' diyerek beni herkesin önünde küçük düşürdügösteri dünyasının ünlülerinin evlilikleri herkesinkine benzemiyor.. gösterişli oluyor hatta bazılarına göre peri masalı gibi. ama mutluluk uzun sürmeyip de çiftler yollarını ayırmaya karar verince bazıları öyle korkunç kavgalara tutuşuyor...

En çok konuşulan boşanmalar!

'KOCA POPOLU' DİYEREK BENİ HERKESİN ÖNÜNDE KÜÇÜK DÜŞÜRDÜ

Gösteri dünyasının ünlülerinin evlilikleri herkesinkine benzemiyor.. Gösterişli oluyor hatta bazılarına göre peri masalı gibi. Ama mutluluk uzun sürmeyip de çiftler yollarını ayırmaya karar verince bazıları öyle korkunç kavgalara tutuşuyor ki... Bazen birbirlerine söylediklerini duyunca insan kulaklarına inanamıyor. İşte masallardaki prens ve prensesler gibi evlenip boşanma aşamasına gelince öfkelerine yenilen ünlüler ve onların çok konuşulan boşanmaları.

En çok konuşulan boşanmalar!

'HER ŞEY YOLUNDA' DEDİLER AMA...
Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan ilişkilerinin ilk döneminde kısa bir ayrılık yaşamıştı. Çift, bu ayrılığın ardından evlenme kararı aldı.

En çok konuşulan boşanmalar!

Ergen ve Erdoğan 2004 yılında çok konuşular bir düğünle dünyaevine girdi. Önce oğulları Atlas dünyaya geldi sonra da ikizler Ares ile Güney.

En çok konuşulan boşanmalar!

Daha ilk çocuklarının dünyaya gelmesinden sonra çiftin yuvası üzerinde kara bulutlar dolaştığı ididaları ortaya atıldı. Kulislerde dolaşan söylentilere göre Erdoğan'ın Anadolu Ateşi grubundan bir dansçıyla iişkisi vardı. Hatta Erdoğan'ın dansçı kadından bir bebeği olduğu bile ileri sürüldü.

Ancak başta Gülben Ergen olmak üzere çift uzun süre bu iddiaları yalanladı.