BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.433,90
HABER /  MEDYA

En çok alkışı bu yarışmacı aldı!

Atv'nin sevilen bilgi yarışması Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster? yarışması bu hafta renkli bir yarışmacıyı ağırladı.

Abone ol

Atv'nin sevilen bilgi yarışması Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster? yarışmanın dün ekranlara gelen bölümünde 3. sıradaki yarışmacısı geceye damgasını vurdu.

HEDEFİ 15 BİN LİRAYDI

Türk olmamasına, Türkçe'yi sonradan öğrenmesine rağmen yarışmaya iddialı bir şekilde katılan yarışmacı Malili Adam Coulibaly başarılı bir yarışma çıkardı.

31 yaşındaki Coulibaly, Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun. Aynı zamanda Doktora öğrencisi olan Coulibaly, Türkiye'de tanıştığı bir Türk kızıyla evlendiğini ve hedefinin yarışmadan 15 Bin TL kazanmak ve bu parayla Mali'de yaşayan ailesini ziyaret etmek istediğinin söyledi.

Sorulara "kırık" Türkçesi ile kimi zaman zorlanarak yanıt veren Adam Coulibaly'nin doğru yanıtlarından sonra izleyicilerin kuvvetli alkışlar ile destek vermesi üzerine Kenan Işık "Hiç bir yarışmacıya yapılmayan bir muamele yapılıyor size neye yoracağımı bilemedim" dedi.

HIZLI BAŞLADI ERKEN TÜKENDİ

Yarışmaya hızlı başlayan ve ilk sorularda takılmadan 5 bin TL ye kadar gelen Coulibaly, karşısına çıkan, "erik ağacı baharda hangi renk çiçek açar?" sorusunda takılıp, daha önceki soruda telefon joker hakkı ile yarı yarıya joker haklarını kullandığı için 5 bin TL'yi alıp yarışmadan çekilme kararı aldı.

Seyirciler tarafından ise uzun bir süre alkışlandı.