BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,85
ALTIN 2.390,49

En bomba bylock gözaltıları avukat, öğretmen, memur ve...

En bomba bylock gözaltıları avukat, öğretmen, memur ve...

FETÖ operasyonları sürüyor. Bugünkü operasyonlarda bylock listesinde ismi olan ve KHK ile açığa alınan öğretmen, polis, ve avukatlara operasyon yapıldı.

En bomba bylock gözaltıları avukat, öğretmen, memur ve...

TÜRKİYE genelinde FETÖ operasyonları sürerken bugün bomba gözaltılar vardı. Bylock listesinde ismi olduğu belirlenen avukatlara operasyon düzenlendi. İki ilde yapılan operasyonların hedefinde bir baro başkanı da vardı. Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Baro Başkanı Vahit Bağcı'nın da bulunduğu 24 avukat hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te 24 adrese eş zamanlı düzenledikleri operasyonda 19 avukatı gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler emniyete götürüldü. Şüphelilerden bazılarının örgütün gizli haberleşme programı "Bylock" kullandıkları iddia edildi. Diğer 5 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Öte yandan baro yetkilileri, Baro Başkanı Vahit Bağcı'nın bir seminer için Kanada'da olduğunu kaydetti.

En bomba bylock gözaltıları avukat, öğretmen, memur ve...

ANKARA : FETÖ'NÜN MEMURU YAKALANDI Esenboğa Havalimanı'nda da FETÖ operasyonu vardı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünde, Havacılık Bilgi Yönetimi Memuru olarak çalışan Ahmet Ö, FETÖ soruşturması kapsamında Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Esenboğa Havalimanı'nda görev yapan ve Türk hava sahasındaki uçuşların tüm aşamalarına dair bilgilere ulaşma yetkisi olduğu belirtilen Ahmet Ö'nün, örgüt mensuplarının yurt dışına kaçışlarına yardımcı olduğu öne sürüldü. FETÖ'nün şifreli haberleşme programı "ByLock"u aktif kullandığı iddia edilen zanlının, bugüne kadar kaç örgüt mensubunun kaçışına yardım ettiği ve hangi yöntemleri kullandığının araştırıldığı kaydedildi.

En bomba bylock gözaltıları avukat, öğretmen, memur ve...

ERZURUM : KAYINPEDER VE DAMAT FETÖ'DEN ALINDI Erzurum'da Eren D'nin örgütün şifreli haberleşme uygulaması "ByLock" kullanıcısı olduğuna dair bilgiler elde eden emniyet güçleri Eren D. ve kayınpederi Fethi M'yi Saltuklu Mahallesi'ndeki evlerinde gözaltına aldı. Operasyonda, Abdulkadir E'nin de "ByLock" kullandığı yönünde istihbari bilgi elde eden emniyet güçleri bu kişiyi de evinde yakaladı. Evlerinde arama yapılan şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

En bomba bylock gözaltıları avukat, öğretmen, memur ve...

KAYSERİ : KHK İLE ATILAN SAĞLIKÇILAR GÖZALTINDA Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosunca FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma çerçevesinde, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği, İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğündeki görevlerinden daha önce ihraç edilen 27 personel hakkında gözaltı kararı verildi. Emniyet Müdürlüğü Kacakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şüphelilerin adreslerine düzenlenen operasyonda 22 kişiyi gözaltına aldı. Örgütün şifreli haberleşme programı ByLock kullandıkları da öne sürülen zanlılar, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürüldü. Adreslerinde bulunamayan 5 şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.