BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.434,57
HABER /  GÜNCEL

En anlamlı Kutlu Doğum Haftası programı

Tamamı zihinsel ve otistik engelli çocuklardan oluşan koro, Kutlu Doğum Haftası'nda okudukları ilahilerle gönülleri fethetti

Abone ol

Zihinsel ve otistik engelli çocuklardan oluşan koro, Kutlu Doğum Haftası'nda okudukları ilahilerle gönülleri fethetti. Ailelerin gözyaşları içinde izlediği etkinlikte, kendi yaptıkları gülleri izleyicilere dağıtan engelli çocuklar, şiir ve şarkılarla programa renk kattı.

Her yıl Nisan ayında kutlanan Kutlu Doğum Haftası'nda bu kez engelli çocuklar peygamberimizi ilahi, şiir ve dualarla andı. Küçükçekmece Ensar Vakfı ve Küçükçekmece Özel Eğitim İş Uygulama Okulu'nun ortak düzenlediği etkinlikte, tamamı zihinsel ve otistik engelli çocuklardan oluşan koro, izleyicilere duygulu anlar yaşattı.

Kendi elleriyle yaptıkları gülleri izleyicilere dağıtan engelli çocuklar, güllerin üzerine yazdıkları hadisleri izleyicilere okudular. İlahi ve dualar okuyan öğrencileri aileleri gözyaşları içinde izledi.

kamil-çakir.jpg

Peygamberimizin örnek kişiliğiyle dünyamızı aydınlatmaya devam edeceğini söyleyen Ensar Vakfı Küçükçekmece Şube Başkanı Kamil Çakır, Kutlu Doğum Haftası'nın peygamberimizi anlamada yeni ufuklar açması temennisinde bulundu.