BIST 10.657
DOLAR 32,17
EURO 35,02
ALTIN 2.433,45
HABER /  GÜNCEL

Emre, Aysun'u kendi silahıyla vurdu

Emre Aşık, TV yapımcısı Fatih Aksoy'a kaptırdığı eski sevgilisi Aysun Kayacı'dan intikamını aldı. Emre, "Düşmanımın düşmanı, dostumdur" felsefesine uydu...

Abone ol

Sevgilisi Aysun Kayacı'yı TV yapımcısı Fatih Aksoy'a kaptıran futbolcu Emre Aşık, ünlü yapımcının eski sevgilisi Ayşenur Pirgaip'le birlikte olmaya başladı.

Emre Aşık ile Aysun Kayacı’nın evliliğine ‘kesin’ gözüyle bakılıyordu. Ama çift sürpriz biçimde ayrıldı ve Aysun Kayacı, Med Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy’a birlikte olmaya başladı. Emre Aşık da son günlerde ünlü yapımcının eski sevgilisi Ayşenur Pirgaip’le görülüyor.

AYSUN Kayacı, evlilik planları yaparken sürpriz bir kararla Emre Aşık’tan ayrılmış ve rol aldığı ‘Çat Kapı’ dizisinin yapımcısı ve MED yapımın sahibi Fatih Aksoy ile beraber olmaya başlamıştı. Aynı dönemde Aksoy’un da uzun zamandır aşk yaşadığı ve evleneveğine kesin gözüyle bakılan MED Yapım’ın yapımcılarından Ayşenur Pirgaip’i Aysun Kayacı yüzünden terk ettiği ileri sürüldü. İlişkilerinin ‘üçüncü şahıslar nedeniyle’ bittiği söylenen Ayşenur Pirgaip ile Emre Aşık’ın geçtiğimiz günlerde tesadüfen tanışmalarıyla sürpriz bir aşk doğdu.

10 gün önce Anjelique’te tanıştılar

ON gün önce ‘212’ adlı derginin Anjelique’te düzenlediği gecenin konukları arasında Ayşenur Pirgaip ile Emre Aşık da vardı. Pirgaip’in Fatih Aksoy ile ilişkisini Emre bilmiyordu. Pirgaip de söz etmedi. İkili ortak arkadaşları sayesinde tanıştı. O gece telefon numaralarını birbirlerine verdiler. Ayşenur Pirgaip’in başta yaşananlara bir oyun olarak baktığı belirtildi. Ancak Emre Aşık’ın sürekli arayıp sormasından etkilenince bu yeni arkadaşlığın rengi değişti. Pirgaip, birkaç gün sonra da her şeyi göze alarak Emre Aşık’a, Fatih Aksoy’un eski sevgilisi olduğunu açıkladı.

AŞIK’IN ZOR GÜNLERİ

İddiaya göre Emre Aşık, bu gerçeği öğrenince ne yapacağını şaşırdı. Arkadaşlarına ‘Ayşenur’dan gerçekten çok hoşlandım. Ama onunla birlikte olursam Aysun ve Fatih’e misilleme yaptığım sanılacak. Böyle düşünülmesini istemiyorum’ diye dert yandı. Ancak yine de duygular ağır bastı ve Ayşenur Pirgaip ile genç futbolcu, söylentileri önemsemeyerek birlikte olmaya başladılar.

Kaynak: www.hurriyetim.com.tr