BIST 10.257
DOLAR 32,34
EURO 34,85
ALTIN 2.380,15
HABER /  DÜNYA

Emniyet önünde operasyon arbedesi

Ezilenlerin Sosyalist Platformu üyesi 20 kişilik bir grup Gülsuyu ve Gazi’de yapılan operasyonları İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü önünde prot...

Abone ol

Ezilenlerin Sosyalist Platformu üyesi 20 kişilik bir grup Gülsuyu ve Gazi’de yapılan operasyonları İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü önünde protesto etmek istedi. Polisin eyleme izin vermemesi üzerine grup ile polis arasında arbede yaşandı.
Ezilenlerin Sosyalist Platformu (ESP) üyesi 20 kişilik bir grup Maltepe Gülsuyu Mahallesi ve Gazi’de yapılan operasyonları İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü önünde protesto etmek istedi. Ellerinde flamalarla Emniyet müdürlüğü önüne gelen grup, basın açıklaması yapacağı sırada polisin uyarısı ile karşı karşıya geldi. Emniyet Müdürlüğü önünde güvenlik önlemi alan Çevik kuvvet ve asayiş polisleri, gruba eylem izni vermeyince önce tartışma ardından arbede yaşandı. Açıklama yapmadan emniyet müdürlüğü önünden ayrılmak isteyen grup, polisin müdahalesi ile uzaklaşmak zorunda kaldı. Bu sırada sloganlar atarak oturma eylemine geçen grup ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı. Yaşanan arbedenin sonunda polisin gösterdiği noktaya geçmeyi kabul eden grup burada basın açıklaması yaptıktan sonra dağıldı.
(İHA)