BIST 10.216
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.405,88
MEDYA

Emel daha fazla dayanamadı, kendini aştı!

İşte Benim Stilim All Star 06 Kasım 2015 Cuma günü yayınlanan bölümüne Emel Özkızıltaş damga vurdu.

İşte Benim Stilim All Star 06 Kasım 2015 Cuma günü yayınlanan bölümünde Emel Özkızıltaş püsküllü elbise giyince podyumda yerinde duramadı.


Ayşegül Doğan'ın Emel Özkızıltaş'ı gördüğündeki surat ifadesi Öykü Serter'in dikkatinden kaçmadı. Emel'i pop şarkıcısına uygun bulmayan Ayşegül, Nihal Candan'dan "Türklüğün özünde arabesklik var" diye Emel'i savununca Ayşegül "Ay hepiniz Emelci oldunuz" diyerek çıkıştı. Ayşegül'ün Emel'in kostümünü Ankara havasına uygun bulması Ayşegül'e zor dakikalar yaşattı. Emel, Ayşegül'e "Bana olumsuz yorum yapmak için beyin hücrelerin öyle bir harekete geçiyor ki senin biraz dinlendir onları bak gerçekten sende rahatlayacaksın Ayşegül" diye cevap verdi.


Öykü Serter, Ayşegül'e sorunun kendisinde olabileceğini söyleyince Ayşegül bunu kabul etmedi ve belli kişilere bu şekilde davrandığını söyledi. Bunun üstüne Emel "Ben sana ne yaptım" diye sorunca Ayşegül, Emel'in samimi olmadığını ve dün çantasını fırlatmasını saygısızlık olarak nitelendirdi. Emel ise "Demek ki artık ne kadar sinirimi bozduysan" diye cevap verdi.


Jüri karşısına geçen Emel Özkızıltaş önceki günlerde İvana Sert'ten oynamaması konusunda uyarı almıştı. Nur Yerlitaş, Emel'den oynamasını istedi ve masaya vurarak ritim tutunca Emel dayanamadı. Daha sonra Kemal Doğulu stüdyoya Ankara'nın Bağları şarkısını istedi ve Emel'le karşılıklı oynadılar. Kemal Doğulu, Emel'e "Tavrını benim için bozduğun için teşekkür ederim" derken İvana Sert "Çiçek nasıl susuz duramaz sende dansız duramazsın" dedi. Nur Yerlitaş ise Emel'e "Türk lokumu" diyerek yeni bir isim daha taktı. Daha sonra Emel'i Oya Aydoğan'ın gençliğine benzeten Nur Yerlitaş, Emel'in Oya Aydoğan'a seslenmesini istedi. Emel Özkızıltaş bu seferde kırmızı ışıkla Oya Aydoğan'a seslendi.

Sitene Ekle