BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Emekli promosyon TC numarasına göre ödeme tarihleri

Emekli promosyon TC numarasına göre ödeme tarihleri

Emekli promoyon ödeme tarihleri Ziraat Bankası'nca açıkladı. Ziraat Bankası emekli promosyon ödeme tarihlerini TC nosuna göre belirledi. T.C numarası son iki rakamına göre emekli promosyon ödeme tarihleri internethaber.com'da.

Emekli promosyon TC numarasına göre ödeme tarihleri

Emekli promoyon ödeme tarihleri Ziraat Bankası'nca açıkladı. Ziraat Bankası emekli promosyon ödeme tarihlerini TC numarasına göre belirledi. Ziraat Bankası'nın emekli promosyon ödeme tarihleri açıklamasına göre, TC Kimlik numarası 0 ve 2 ile bitenler Mart ayından; 4 ve 6 ile bitenler Nisan; 8 ile bitenler ise Mayıs ayından itibaren promosyonlarını alabilecek. Ziraat Bankasından konuyla ilgili yapılan açıklamada, emeklilerin sadece Şubelerden değil, internet sitesi ve çağrı merkezinden de taahhütname verebileceği vurgulandı. Bugüne kadar 400 bini aşkın müşteriye promosyon ödemesi yapıldığı vurgulanan açıklamada kimin ne zaman promosyon alacağı şöyle ifade edildi:

Emekli promosyon TC numarasına göre ödeme tarihleri

HANGİ EMEKLİ NE KADAR PROMOSYON ÖDEMESİ ALACAK? Maaşı bin lira ve altında olanlar 300 lira Maaşı bin lira ile 2000 lira arasında olanlar 375 lira Maaşı 2 bin liranın üstünde olanlar 450 lira. Bankadan yapılan açıklamada, promosyon taahhütnamesini şubeden vermek isteyen emeklilerin, T.C kimlik numarasının son rakamına göre bankaya gitmeleri istendi. Mart ayı ile birlikte emekliler sözleşme imzalayan 17 bankadan istedikleri birini veya PTT'yi seçerek promosyon anlaşması yapabilecek. Daha önce iki fatura talimatı ve kredili bir ürün şartı öne süren bankalar için bunlar geçerliliğini yitirdi.

Emekli promosyon TC numarasına göre ödeme tarihleri

PROMOSYON ALACAK EMEKLİYE ZORLAMA YOK Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu bankalarla görüşüp şartları ortadan kaldırdıklarını açıkladı. Buna göre emekliler seçtikleri bankaya giderek, "3 yıl süreyle maaşımı sizden alacağım" imzasını atacak ve ücretlerine karşılık gelen promosyonu hemen alacak. Promosyon tek seferde ve nakit olarak ödenecek. Bunun dışında fatura talimatı ya da kredili mevduat hesabı, kredi kartı gibi ürünleri almak zorunda kalmayacak. İsteyen emekliler için bu yol açık. Bu ürünleri kullanmak isterse emekli bunu kabul edebilecek, banka zorlayamayacak.

Emekli promosyon TC numarasına göre ödeme tarihleri

İKİ PROMOSYON SÖZKONUSU OLABİLİR Talimat sonrası iki farklı promosyon söz konusu olabilir. Bankalar emeklilere hiçbir ek belge veya şart olmadan emekli aylığı 1.000 TL’nin altında olanlara 300 TL, 1.000 ila 2.000 TL arasında olanlara 375, 2.000 TL ve üzerinde olanlara ise 450 TL promosyon öderler. İkinci bir alternatif olarak otomatik ödeme talimatı, kredi kartı veya kredili mevduat hesabı açtırmak isteyen emeklilere bu ek şartlara karşılık daha yüksek promosyon ödemesi yapılabilir.