BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Emekli polis denizde can verdi

Emekli olduktan sonra balıkçılık yapan emekli başkomiser Ünsal, ağ atmak isterken denize düşüp boğuldu.

Abone ol

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde, başkomiserlikten emekli olduktan sonra balıkçılık yapmaya başlayan 65 yaşındaki Hüsnü Ünsal, açıldığı teknesinden ağ atmak isterken dengesini kaybedip denize düştü. Ağlara da dolanan Ünsal, boğularak yaşamını yitirdi.

Emekli olduktan sonra Mudanya'ya yerleşen ve aldığı 7 metrelik tekneyle balıkçılık yapan Hüsnü Ünsal, bu sabah saat 07.30 sıralarında, balık avlamak üzere Arnavutköy Balıkçı Barınağı'ndan Marmara Denizi'ne açıldı. Mudanya Balıkçılar Derneği Başkanı Çetin Ateş, derneklerinin üyesi olan arkadaşına akşam saatlerine kadar cep telefonu ile ulaşamayınca endişelendi. Ateş, meslektaşlarıyla birlikte teknelere binip Ünsal'a ulaşmak için denize açıldı.

Balıkcılar, Kumyaka Köyü açıklarında tekneyi görüp yanaştıklarında Ünsal'ın ağlara takılı cesediyle karşılaştı. Haber verilmesi üzerine Güzelyalı Yat Limanı'nda konuşlanan Sahil Güvenlik botu da olay yerine gelerek Hüsnü Ünsal'ın balık ağına takılan cesedini çıkardı. Ünsal'ın ağ atarken denizde düştüğü ve ağlardan kurtulmak için çabaladığı ancak kurtulamayarak can verdiği sanılıyor.

Evli ve 2 çocuk babası Hüsnü Ünsal'ın cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturmaya başlandı.