BIST 9.731
DOLAR 32,51
EURO 34,78
ALTIN 2.432,40
GÜNCEL

Elon Musk, cep telefonu numarasını yanlışlıkla Twitter'da paylaştı

Elektrikli motor teknolojisine yaptığı yatırımlarla bilinen ABD merkezli Tesla otomotiv şirketinin sahibi Elon Musk, kişisel telefon numarasını yanlışlıkla Twitter'daki 16,7 milyon takipçisiyle paylaştı.

Tesla Motors ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk bu kez Twitter'dan yazdığı bir mesaj ile gündemde. Musk, Facebook'un sahibi olduğu sanal gerçeklik platformu Oculus'un üst düzey teknoloji yöneticisi John Carmack'e özelden atmak istediği cep telefonu numarasını Twitter'da herkese açık biçimde paylaşınca ilginç anlar yaşandı

Space X ve Tesla'nın kurucusu Elon Musk bir teknoloji dehası olmasına rağmen sosyal medyada yanlışlıkla cep telefonu numarasını 16.7 milyon takipçisiyle paylaştı. Facebook'un sanal gerçeklik kuruluşu Oculus'un üst düzey teknoloji yöneticisi (CTO) John Carmack'e özelden telefonunu yollamak isteyen Musk, mesajı yanlışlıkla herkese açık olarak paylaştı. "Konuşmak için biraz vaktin var mı? Telefon numaram…" ifadesi yer alan tweet saniyeler içerisinde silinmesine rağmen çok sayıda görüntüleme aldı.

TELESEKRETER MESAJI AÇIĞA ÇIKTI

Numarayı arayan CNBC muhabiri Musk'ın telefonundaki telesekreter mesajının popüler PlayStation oyunu 'God of War' göndermesi olduğunu açıkladı.

Sitene Ekle
Etiketler