BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Elimde olsa Metris'te yatarım

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Volkan Demirel, Sivasspor karşılaşmasının ardından Lig TV'ye konuştu.

Abone ol

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kalecisi Volkan Demirel, lider Galatasaray ile aralarındaki 6 puan farkının çok büyütülmemesi gerektiğini ifade ederek, ''Ligi lider bitirip play-off'a öyle gitmek istiyoruz'' dedi.

Volkan Demirel, Sivasspor'u 4-2 yendikleri maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, başta maça gelen eşi, annesi ve kız kardeşi olmak üzere tüm kadın ve çocuk taraftarlara teşekkür ederek, 2-1 yenik durumdayken tribünlerin desteğiyle maçı çevirdiklerini kaydetti.

Fenerbahçe'nin milli kalecisi şunları söyledi:

''Belki taraftarımızı strese sokuyoruz ama aynı şekilde biz de strese giriyoruz. Bu maçta da öyle oldu, mağlup duruma düştük. Sonra maçı çevirdik ve kazandık. Kimse merak etmesin, bu yolda ilerliyoruz. 6 puanlık fark uzun maratonda fazla büyütülecek fark değil. Biz istiyoruz ki ligi de en iyi şekilde lider bitirip play-off'a öyle gitmek.''

Ligin 3. haftasında kadınlar ve çocuklar önünde oynayıp, 1-1 berabere kaldıkları Manisaspor maçının hatırlatılması üzerine Volkan Demirel, ''O ilkti. Bugün alıştık. Güzel bir ortam vardı'' dedi.

Volkan, ''Böyle devam etmesini ister misiniz-'' şeklindeki soruya ise, ''Bir daha ceza almayız inşallah. Kadınlar ve çocuklar sağolsunlar. Erkekli ve kadınlı daha güzel oluyor'' şeklinde cevap verdi.

Fenerbahçeli futbolcu, ''Başkan Yıldırım'a gidecek misiniz-'' biçimindeki soru üzerine de, ''Elimden gelse, kendi adıma orada yatıp kalkarım. İdmanlardan fırsat bulursam gitmek istiyorum'' dedi.