BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Eli baltalı MHPlinin hüneri!

Görevi askıya alınan Alucra Belediye Başkanı Bıyıkçı, AK Parti İlçe Başkanı Demirağ'ı döverek hastanelik etti.

Abone ol

Usulsüz ihale verdiği gerekçesiyle görevi askıya alınan Giresun'un Alucra İlçesi MHP’li Belediye Başkanı İbrahim Bıyıkçı, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Demirağ’ı balta sapıyla döverek hastanelik etti.

Olay dün meydana geldi. 2004 yerel seçimlerde MHP’den belediye başkanı seçilen ve yaklaşık bir yıl önce belediye çakıl tesislerinin işletmesini usulsüz verdiği gerekçesiyle meclis üyeleri tarafından hakkında gensoru verilerek görevden düşürülen, hakkında açılan dava da devam eden İbrahim Bıyıkçı, iddialara göre dün karşılaştığı Belediye Başkanvekili AK Parti’li Süleyman Yaşkın’a fiili ve sözlü saldırıda bulundu.

Bıyıkçı, olayı yatıştırmaya çalışan AK Parti İlçe Başkanı Faruk Demirağ’a da saldırarak, elinde bulunan balta sapı ile dövdü. Olay güçlükle yatıştırılırken, ağır yaralanan Demirağ Alucra Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk tedavinin ardından Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde tedavi altına alındı. Bıyıkçı ve olaya karışan bazı kişiler, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.