BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,72
ALTIN 2.429,31
HABER /  GÜNCEL

Elazığ'da ilginç kazalar kamerada

Elazığ'da yaşanan yaralamalı ve maddi hasarlı ilginç trafik kazaları Mobese kameralarına saniye saniye yansıdı.

Abone ol

Elazığ Emniyet Müdürlüğü kentin 5 ayrı kavşağında meydana gelen trafik kazalarının Mobese görüntülerine basına dağıttı.

Kazaların birinde aynı cadde üzerinde giden iki araç aniden birbirine çarparken kavşağa girmek isteyen araç süratli çarpışmanın etkisiyle orta refüje çıkıp metrelerce sürükleniyor. Görüntülerinde kaza sonrası caddedeki diğer araç sürücülerinin devrilen aracın sürücüsüne yardıma koştukları görülüyor.

Hozat Garajı'da meydana gelen bir diğer kazada ise bir araç karşıdan karşıya geçmek isteyen iki yayadan birini aniden altına alıyor. Ne olduğunu anlamadan aracın altında kalan yaralı yayanın imdadına çevredeki vatandaşlar koşuyor. İstasyon Kavşağı'nda meydana gelen kazada ise refüje çarptıktan sonra kenarındaki iki yayaya yönelen araç, arkasından hızla gelen pikabın orta refüje çarpmasına neden oluyor.

Refüjün kenarındaki iki yaya ise, hem ilk araç hem de pikabın altında kalmamak için geriye doğru kaçıyorlar ve ölümle burun buruna gelmenin şokunu yaşıyorlar.Sarahatun Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında ise kavşakta beklemeyen araç, ana yoldan gelen bir diğer araçla çarpışıyor. Stadyum Kavşağı?nda meydana gelen kaza bir kamyon ve bir aracın geçiş hakkını kullanarak hareket etmeleri esnasında hızını kesmeden ana yoldan geçmek isteyen aracın kamyonun arkasındaki araca hızla çarpmasıyla meydana geliyor.