BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Ekrem İmamoğlu'ndan çarpıcı Erdoğan açıklaması

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, kendisini eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verirken rakibi Binali Yıldırım'a da çağrıda bulundu.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu 'Çalar Saat' programına konuk oldu. Ekrem İmamoğlu, gündeme ilişkin konularla alakalı konuşuyor.

İşte İmamoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar;

- İstanbul'un bütün ilçelerini dolaştık. Sorunları yerinde tespit edip, yerinde çözmeye çalışıyoruz. Çok mutluyum, çok güzel bir kampanya dönemi geçiriyorum. Kendi hayatımda yaşadığım şeyleri yaşatmaya çalışıyorum. Yüksek seviyede bir ilgi var.

''İnsanlar huzur istiyor''

- Kendimi temsil ediyorum, neyse oyum. Sabırlıyımdır. Kalabalığa konuştuğum zaman insanlar huzur, mutluluk istiyor. İnsanların gündeminde keyifli huzurlu bir yönetici arayışı var. Herkes evine moralli gitse hoş olmaz mı?

''Gerçek bilgilerle eleştirsinler sorun yok''

- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eleştirdiği sözleri yadırgıyorum. Mahallede abiler vardır. Arabıulucluk yapar. Hatta bazen birleştirir. Cumhurbaşkanlığı da öyle bir mecra. Kendilerine de söyledim. Sizden oy istiyorum dedim. Kendi tercihleri. Gerçek bilgilerle eleştirsinler sorun yok.

Sitene Ekle