BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.437,91
HABER /  GÜNCEL

Ekrandan eş buldu, hayatı karardı

52 yaşındaki Aydın K. üvey kızına elle tacizden dolayı yargılandığı davadan beraat etti

Abone ol

Samsun'da 52 yaşındaki Aydın K. ikinci eşi 30 yaşındaki Gül K.'nın 12 yaşındaki kızı S.A.'ya cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada, "2 yıl önce bir TV kanalında Gül hanımın evlenme mesajnı görüp cevap verdim. Tanışıp, evlendik. Benden 2 katlı yazlığımın tapusunu istedi. Vermeyince şimdi iftira atıyor" dedi. Mahkeme sanığın beraatine karar verdi.

Olay Atakum İlçesi'nde yaklaşık 5 ay önce meydana geldi. Avusturya'da işyeri bulunan ve bu nedenle sık sık yurtdışına çıkan Aydın K., eşinden boşandıktan sonra 2 yıl önce bir TV kanalındaki kadın programına mesaj bırakan Gül K. ile tanışıp evlendi. İddiaya göre Aydın K. işleri nedeniyle yeniden Avusturya'ya gitti. Bir hafta kaldıktan sonra geri döndü.

İddiaya göre evde eşi olmadığı bir gün üvey kızı S.A.'yı dudaklarından öpüp elle taciz ederek annesine anlatmaması konusunda uyardı. Ancak küçük kız başından geçenleri eve dönen annesi Gül K.'ya anlattı. Bunun üzerine anne- kız polise giderek şikayetçi olup evi terk ederek akrabalarının yanına yerleşti. Kısa sürede yakalanan Aydın K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan üvey baba Aydın K. suçlamaları kabul etmeyerek, "Ben kesinlikle böyle birşey yapmadım. Eğer böyle birşey yapacak olsam 2 yıldır yapardım. Eşim ile bir TV kanalına bıraktığı mesaj sayesinde 2 yıl önce tanışıp evlendik. Bu zamana kadar hiç bir sorunumuz yoktu. Benden 3 katlı villamın tapusunu istedi. Ben de vermek istemedim. Bu yüzden iftira atıyorlar. Olay günü bu yüzden kavga ettik. Ardından kızını alıp evi terk etti. Tapuyu verseydim burada olmayacaktım. Ama onunda asıl yüzünü görmüş oldum" dedi.

Duruşmaya katılan Gül K. ise sanıktan şikayetçi olarak, "Kızım odasında, ben de kendi yatak odamızda yattım. Aydın ise alt katta içki içiyordu. Gece ne olmuş bilmiyorum. Kızım ağlayarak yanıma geldi. Aydın'ın kendisini öpüp elle taciz ettiğini söyledi. Bunun üzerine ben de kendisiyle tartıştım. Sabah olunca da evi terkettim" dedi.

Duruşmaya gelmeyen ancak talimatla Tokat'dan ifadesi alınan küçük kız da sanıktan şikayetçi olduğunu tekrar etti. Mahkeme heyeti, toplanan delil ve dinlenen tanık beyanlarını dikkate alarak sanığın cinsel taciz suçundan beraatine karar verip tahliye etti.

DUŞ SAPIĞINI SPERM ÖRNEKLERİ ELE VERDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Ankara'nın Esat semtinde geçen ağustos ayında iki kadının evine kar maskesi ve bıçakla girip kadınlardan birine tecavüz eden diğerine ise cinsel saldırıda bulunup eşyalarını gasp eden Mehmet Sıddık Atalay'ı klozetteki sperm örnekleri ele verdi

screen-shot-2011-12-06-at-8.21.09-am.png

Ankara polisi, Esat semtinde geçtiğimiz ağustosta yalnız yaşayan iki kadının evine kar maskesi ve bıçakla girerek kadınlardan birine tecavüz eden diğerine ise cinsel saldırıda bulunduktan sonra cüzdanlarını ve dizüstü bilgisayarlarını gasp eden Mehmet Sıddık Altay'ı (28) ilginç bir yöntemle yakaladı. İz bırakmamak için olayın ardından iki kadına bıçak zoruyla duş aldıran Altay'ı, cinsel tacizde bulunduğu N.E.'nin banyosundaki klozetin üzerinde bulunan sperm örnekleri ele verdi. Polis, Altay'a, tecavüz ettiği E.T. ve N.E. ile yüzleştirdiği sırada olay anında söylediği bazı sözleri tekrarlatarak ses analizi yöntemi uyguladı. Altay tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YALNIZ YAŞAYANLARI TERCİH EDİYOR

Çankaya'nın Esat semtinde geçtiğimiz ağustosta bir şirkette sekreter olarak çalışan E.T. (30) ile emekli memur olan N.E.'nin (50) evlerine pencereden girerek, E.T.'ye tecavüz eden, N.E.'ye ise cinsel saldırıda bulunan, kadınların cüzdanlarını ve dizüstü bilgisayarlarını aldıktan sonra kaçan bir şüpheli Ankara polisini alarma geçirdi.
Esat'ta "sapık avı" başlatan polis, iki olayın da kadınların giriş katta oturmaları ve yalnız yaşamalarından yola çıkarak aynı kişi tarafından gerçekleştirilmiş olabileceği ihtimali üzerinde yoğunlaştı. Şüphelinin kar maskesi takması ise polisin işini zorlaştırdı. Ancak Gasp Büro Amirliği ekipleri yürüttükleri titiz çalışmanın ardından şüphelinin hırsızlık suçundan sabıkası bulunan Mehmet Sıddık Altay olduğunu tespit etti.

ZORLA DUŞ ALDIRIYORMUŞ

Altay'ın, evine girdiği kadınlardan E.T.'ye bıçak zoruyla tecavüz ettikten, N.E.'ye ise cinsel saldırıda bulunduktan sonra iz bırakmamak için kadınlara zorla duş aldırdığı belirlendi. Altay'ın, cinsel saldırıda bulunduğu N.E.'yi evinin banyosuna götürerek, burada masturbasyon yapmasını kadına izlettirdiği belirlendi. N.E.'nin banyosundaki klozetin üzerinde sperm örneği bulan polis, bunu Altay'dan alınan kan örneğiyle karşılaştırdı. Kriminal Polis Laboratuvarı'nda (KPL) yapılan testler sonucu klozetin üzerinde bulunan spermin Altay'a ait olduğu belirlendi.
Kadınlar teşhis ettti

Bunun üzerine Altay, N.E. ve E.T. ile yüzleştirildi. Altay'a, yüzleştirilme sırasında, kadınlara olay anında söylediği bazı sözler tekrarlatılarak ses analizi yöntemi de uygulandı. Ses analizi yöntemiyle iki kadının evine giren şüplenin Altay olduğu belirlendi. N.E. ve E.T. de Altay'ı teşhis etti. Esat'ta özellikle yalnız yaşayan kadınların korkulu rüyası haline gelen Altay, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİNSEL İLİŞKİ VAADİ İLE GASP ETTİLER

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Samsun'da 2 yıl önce cinsel ilişki vaadi ile kandırdıkları Zeki S.'yi, boğazına bıçak dayayıp 700 lirasını gasp ettikleri suçlamasıyla yargılanan Meral K. ile arkadaşı Hüseyin H., 8 'er yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme duruşmaya gelmeyen iki sanığın da tutuklanmasına karar verdi.

Samsun'da 2009 yılı temmuz ayında meydana gelen olayda, bir işi için Kars'tan Samsun'a gelen Zeki S.(32), Atatürk Parkı'nda otururken, park içerisinde dolaşan Meral K.'yı(21) gördü. İddialara göre Zeki S., genç kadına bakarken, kadının arkadaşı olan Hüseyin A. yanına gelerek cinsel ilişkiye girmek isteyip istemediğini sordu. Zeki S.'den olumlu yanıt gelmesi üzerine üç kişi otomobile bindi. Şehir içinde tenha bir sokakta otomobilin arka koltuğunda oturan Hüseyin A., Zeki S.'nin boğazına bıçak dayayıp para istedi. Korkuya kapılan Zeki S., cebindeki 700 lirayı yan koltukta oturan genç kadına verdi. Genç kadın ve arkadaşı otomobilden inerek uzaklaşırken, polise giden Zeki S. şikayetçi oldu. Başına gelen olayı anlatarak benzer suçlardan sabıkaları bulunan iki zanlıyı önce fotoğraflarından ardından da canlı olarak teşhis etti. İki sanık çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece silahlı gasp suçundan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Samsun 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ne her iki sanık için de 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Bugün yapılan son duruşmaya iki sanık da katılmadı. Daha önceki celselerde ifade veren Meral K. "Ben giderken ardımdan geldi. Cinsel ilişki teklif etti. Ben de kabul etmeyince aramızda tartışma çıktı. Olayı gören Hüseyin ağabey, adama müdahale etti. Parasını almadık" dedi. Hüseyin A. da genç kadının ifadesine katılarak bıçakla tehdit ederek gasp yapmadıklarını ileri sürdü.

Mahkeme sanıkların bıçakla gasp yaptıklarına kanaat getirip Meral K. ve Hüseyin A.'ya 8'er yıl hapis cezası verdi. Ardından da duruşmaya gelmeyen sanıkların tutuklanmasına karar verdi.

ŞOFBEN CAN ALDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde duş almak için banyoya giren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Ercan Ayhan, şofbenden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü.

Bandırma ilçesi Paşabayır Mahallesi Aktoprak Caddesi Şimşek Sitesi'nde oturan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Ercan Ayhan akşam saatlerinde duş almak için banyoya girdi. Ayhan'ın uzun süre banyoda kalmasından şüphelenen evde bulunan diğer üç arkadaşı içeriden ses gelmeyince kapıyı kırıp içeri girdiler. Genci yerde cansız şekilde yerde bulan arkadaşları polisi ve sağlık ekiplerini aradılar. Yapılan incelemede üniversite öğrencisi Ercan Ayhan'ın şofbenden sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlendi. Ayhan'ın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HIRSIZLARI ÇORAP KOKUSU YAKALATTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Gümüşhane ve Trabzon'da çeşitli hırsızlık olaylarına karıştıktan sonra Ordu'ya gelen ve dinlenmek için girdikleri camide uyuyakalan 3 kişi, çorap kokusunu fark eden imamın ihbarı üzerine yakalandı.

Kent merkezindeki bir camide imam olarak görev yapan Murat Sivrikaya, akşam son kontrollerini yapmak için girdiği camide ağır bir çorap kokusu aldı. Caminin üst katına çıkan Sivrikaya, burada uyuyan 3 kişiyle karşılaştı. Sivrikaya, söz konusu kişileri uyandırmak istediğinde bu kişilerin kendisine tornavida çekmesi üzerine camiden çıkıp durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

Olay yerine giden ekipler tarafından yakalanan 3 kişinin yapılan sorgulamasında, Gümüşhane ile Trabzon'da çeşitli hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlenirken, şüpheli Suat Ş. (20), Emre A. (19) ve Yıldırım D. (19) gözaltına alındı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemede ise şüphelilerin beraberindeki çantadan bir kurusıkı tabanca, kar maskesi, tornavida ve bazı kesici aletler ile bir miktar para ele geçirildi.

Şüpheli 3 kişi ilk ifadelerinin ardından Gümüşhane'ye gönderildi.

ÜNİVERSİTELİ KIZIN KABUSU 3 YIL SONRA BİTTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Samsun'da 3 yıl önce, Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencisi 25 yaşındaki F.M. adlı kıza, boğazını bıçakla kesip tecavüz etmeye kalkıştığı suçlamasıyla tutuklu yargılanan 29 yaşındaki Hakan Dere, 'cinsel istismar' ve 'yaralama' suçlarından toplam 18 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

2008 yılı Kasım ayında, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çocuk Gelişimi Meslek Yüksek Okulu öğrencisi F.M., okuldan çıkışı merkeze bağlı Sarıışık Köyü'ndeki evine gitmek için minibüse bindi. Genç kız, köy girişine geldiklerinde minibüsten indi. F.M., her akşam kendisini karşılamaya gelen babasına doğru yürüdüğü sırada aynı minibüsten inen ve kendisine platonik bir aşk besleyen Hakan Dere'nin saldırısına uğradı. F.M.'nin ağzını kapayan ve boğazına bıçak dayayan Dere, "Bağırırsan seni burada keserim. Kimse bulamaz" diyerek genç kızı ağaçların arasına sürüklemeye başladı. Bu sırada korkuya kapılan genç kız "İmdat" diye bağırınca Dere, genç kızın boğazını kesti. Ardından da çalıların arkasında yere yatırdı. Boğazındaki yarayı kontrol eden Hakan Dere, "Çok kesmişim" diyerek tişörtünden bir parça keserek kanayan yere tampon yaptı. Ancak saldırılarını sürdüren Dere, genç kızı bir yandan öpmeye bir yandan da elle taciz etmeye başladı. Bu sırada baba Ali M.'yi gören Hakan Dere kaçtı. Olayın ardından genç kız babası tarafından otomobille hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaçan Dere de kısa süre sonra yakalanarak cezaevine gönderildi.

Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakkında 'adam öldürmeye teşebbüs' ve 'cinsel saldırı' suçlarından toplam 61 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Hakan Dere, bugün son kez hakim karşısına çıktı. Daha önceki celselerdeki savunmalarını tekrar eden Dere, "Kendisini daha önce de bir adamla görmüştüm. O gece evine giderken aynı minibüse bindim. O inince ben de peşinden indim. Ona adamın kim olduğunu sorunca bana çantayla vurdu. Bu sırada çantanın sapı bıçağa takıldı ve boğazı kesildi. Kasap olduğum için sürekli bıçak taşırım. Kendisine tecavüz etme gibi bir niyetim yoktu" dedi. Duruşmaya katılan F.M. ise yaşadığı olay nedeniyle ruh sağlığının bozulduğunu ve tedavi gördüğünü söyledi. 3 yıldır korku içinde yaşadığını belirten genç kız, "Sanıktan şikayetçiyim. Psikolojik destek alıyorum. Korku içinde yaşıyorum. Uyayamıyorum. Uyuduğum zaman ise rüyamda saldırıya uğruyorum, taciz ediliyorum ve boğazım kesiliyor" diye konuştu.

İstanbul Adlı Tıp Kurumu'ndan gönderilen raporda F.M.'nin olay nedeniyle ruh sağlığının bozulduğu belirtildi. Mahkeme heyeti, sanık Hakan Dere'yi, 'cinsel istismar', 'yaralama' ve 'yasa dışı bıçak taşımak' suçlarından toplam 18 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı.

ÜÇ ABLASIYLADA BİRLİKTE OLAN ADAMI VURDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN[PAGE]

Antalya'nın Kepez İlçesin'de 20 yaşındaki Kadir T., 3 ablasıyla da cinsel ilişkiye giren ve birini hamile bırakan 40 yaşındaki Osman A.'yı, cep telefonunda ablalarının da aralarında olduğu onlarca kadının çıplak fotoğrafını görünce tabancayla vurarak yaraladı.

İddiaya göre K.T., 24 yaşındaki ablası A.T. ile birlikte Burdur'dan Antalya'ya gelerek 6 aydır Osman A. ile nikahsız yaşayan ve 5 aylık hamile olan diğer ablası 27 yaşındaki H.T.'yi ziyaret etti.

"DİĞER KARDEŞLERİMLE DE BİRLİKTE OLDUN MU?"

Osman A.'nın küçük ablasına yakınlığını fark eden K.T., "Diğer kardeşimle de birlikte oldun mu?" diye sordu. "Evet" yanıtını alınca öfkelenen Kadir T., Osman A.'nın cep telefonunu incelemeye başladı. K.T. telefonda ablaları H.T., A.T. ve Burdur'da oturan diğer ablası 29 yaşındaki G.T.'nin de aralarında bulunduğu onlarca kadına ait çıplak fotoğrafların bulunduğunu gördü. Çılgına dönen Kadir T., evin yatak odasından Osman A.'ya ait tabancayı alarak rastgele ateş etmeye başladı.

ekran-resmi-2011-12-06,-4.50.11-pm.png

ÖNCE VURDU, SONRA TAKSİYLE HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Kurşunlardan 3'ü Osman A.'nın 2 kol ve bir bacağına isabet ederek yaraladı. Yaralıya önce evde ablalarıyla birlikte pansuman yapan Kadir T. daha sonra taksi ile Osman A.'yı yakında bulunan özel bir hastaneye götürdü. Burada Osman A.'nın şikayeti üzerine güvenlik görevlileri tarafından yakalananan Kadir T. hastaneye çağırılan polislere teslim edildi. Osman A. ise yapılan ilk müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Osman A.'nın hastanedeki tedavisi sürerken Kadir T. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

POLİS ONLARCA KADINA AİT ÇIPLAK GÖRÜNTÜYE EL KOYDU

Osman A.'nın kendisine ait cinler olduğunu söyleyerek hasta oldukları gerekçesiyle kendisine gelen kadınları kandırarak cinsel ilişkiye girdiği, 3 kız kardeşle de yine aynı yöntemle tanışıp birlikte olduğu belirtildi. Polis telefonda bulduğu onlarca kadına ait çıplak görüntüye el koyarken soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

O ZABITA FUHUŞ OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Bursa'da yetiştirme yurtlarından kaçan kızları fuhuşa sürüklediği öne sürülen zanlılara yönelik operasyonda gözaltına alınanların sayısı 48'e yükseldi. Şüpheliler arasında merkez Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görev yapan zabıta komiseri S.0. da bulunuyor. S.0.'nun bir sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında, elinde ve belinde tabancalı fotoğraflarını paylaştığı görüldü.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Masası ekipleri evlerinden kaçan, devlet tarafından yetiştirme yurtlarında koruma altına alınmalarına rağmen yurtlarına gitmeyen yaşı küçük kızları fuhuşa sürüklediği iddia edilen çeteyi 6 ay takibe aldıktan sonra operasyon başlattı.

Eş zamanlı operasyon düzenleyen polis, ilk etapta bu kızları zengin müşterileri çekmek için eğlence yerlerine getiren, aralarında bar ve kafeterya sahiplerinin de bulunduğu 5'i kadın 41 kişiyi gözaltına aldı.

Savcılıktan ek süre alan polis operasyon kapsamında 7 kişiyi daha yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar arasında merkez Osmangazi Belediyesi'nde zabıta komiseri olarak görev yapan ve sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında elinde ve belindeki tabanca ile çektiği fotoğrafları paylaşan 40 yaşındaki S.O. da bulunuyor.

Gözaltı sayısının artabileceğini belirten yetkililer, sorgulamaları devam eden zanlıların yarın adliyeye sevk edilebileceğini belirttiler.