BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adı ne? Canlı yayın karıştı!

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adı NTV canlı yayınında güldüren bir resim ortaya koydu. Önce MHP'li Bal ismi yanlış söyledi, sonra onu düzelten NTV spikeri.

Abone ol

Ekmeleddin İhsanoğlu mu?
Ekmelettin İhsanoğlu mu?
Yoksa Ekmeleddin İslamoğlu'mu?

CHP ve MHP'nin çatı adayının ismi herkese dert oldu. Sokaktaki vatandaş da aynı dertten muzdarip ekrana çıkan spiker ve konuklarda...

Örneği de NTV canlı yayınında yaşandı. Suncu Erhan Ertürk'ün konuğu olan MHP'li Faruk Bal, 'İhsanoğlu' diyeceğine sürekli 'İslamoğlu' dedi. Sunucu tekrar tekrar düzeltti, sonunda o da Bal'a uyup, 'İslamoğlu' deyiverdi.

CHP ve MHP'nin çatı adayı olarak Ekmeleddin İhsanoğlu'nu belirlemesi dün medya kulislerine bomba gibi düştü. İhsanoğlu isminin kim tarafından, nasıl, hangi süreçle belirlendiğini öğrenmeye çalışan haberciler zor anlar yaşadı.

Gazeteciler.com sitesi Faruk Bal ve NTV'nin deneyimli sunucusu Erhan Ertürk'ün İhsanoğlu ismiyle zor sınavını sayfalarına taşıdı.

ADAYIMIZ İSLAMOĞLU...

MHP milletvekili Faruk Bal'ın Çatı Adayının belirlenmesi sonrasında NTV'de katıldığı programda Ekmeleddin İhsanoğlu'nun ismini yanlış söylemesi izleyenleri şaşırttı. Faruk Bal, İhsanoğlu yerine konuşması boyunca "İslamoğlu" dedi.

NTV sunucusu Erhan Ertürk'ün ısrarla İslamoğlu diyen Faruk Bal'a pek belli etmeden adaylarının isminin İslamoğlu değil İhsanoğlu olduğunu hatırlatması da doğrusu ya pek fayda etmedi.

BAL HATASINI DÜZELTTİ AMA BU KEZ DE ...

Faruk Bal, Ekmeleddin İhsanoğlu, yerine sık sık İslamoğlu demesinin ardından Erhan Ertürk'ün uyarısı ile hatasını düzeltti ancak bu kez de Erhan Ertürk aynı hatayı yaptı ve İhsanoğlu'na İslamoğlu dedi.

KARİKATÜRLERE DE KONU OLDU

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun isminin zor telaffuzu mizahın kalemine de düştü. Günün karikatürü de bu oldu.

çati-adayi-ismi-karikatür.jpg
EKMELEDDİN İHSANOĞLU ADININ KARIŞTIĞI ANLAR NTV YAYINI