BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.440,53
HABER /  GÜNCEL

Efsaneler top dağıttı

Gençlik ve Spor Bakanlığının ‘Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi’ kapsamında Muş’a gelen Türk futbolunun efsane fut...

Abone ol

Gençlik ve Spor Bakanlığının ‘Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi’ kapsamında Muş’a gelen Türk futbolunun efsane futbolcuları, çocuklara top dağıttı ve onlarla maç yaptı.
’Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi’ kapsamında Muş’a gelen efsane futbolcular Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Şaş, Ali Gültiken ve Semih Yuvakuran, Vali Vedat Büyükersoy’u ziyaret etti. Ziyarette sporcuların sıkıntılarıyla ilgili sorunları Vali Büyükersoy’a anlatan Tanju Çolak, spora herkesin katkı sunması gerektiğini ifade etti. Herkesin sporun bir tarafında olması gerektiğini vurgulayan Çolak; "Gençlerimizi spora katarsak en azından sağa sola kaçmalarını, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlarız. Onların uğraşacağı, meşgale olacağı bir şeyler vermemiz lazım. Özel İdare’nin yan kollarından biraz destek çıkmamız gerekir" dedi.
Ziyaretin ardından Muş Şehir Stadyumu’na geçen efsane sporcular, burada çocuklara futbol topu dağıttı. Program kapsamında efsane sporcular Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Şaş, Ali Gültiken ve Semih Yuvakuran’dan oluşan futbol takımı, minikler, kızlar ve yıldızlarla ayrı ayrı maç yaptı.
Proje Hakkari, Kars, Şırnak, Van, Siirt, Batman, Iğdır, Mardin, Bingöl, Ağrı, Bitlis ve Elazığ illerinde uygulanıyor.
(İHA)