BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.396,17
HABER /  GÜNCEL

Eczanelerin tercihi Vera Delta

Eczanelerde Yeni Nesil Yazar Kasa kolaylığı VERA’yla yaşanıyor. Artık Sosyal Güvenlik Kurumu adına tahsil edilen katılım bedeli karmaşası ortadan kalktı.

Abone ol

Eczaneler hem devlet adına tahsil ettikleri paranın vergisini ödemek zorunda kalmıyorlar hem de ilaç isimleri ve fiyatları fişte göründüğü için müşteriyle karşı karşıya gelmiyorlar. Eczaneler VERA Delta’yla hem zamandan hem de paradan tasarruf ediyorlar.

Dünya’da bir ilki gerçekleştirip Yazar Kasa ve POS makinasını aynı cihaz üzerinde birleştirerek VERA Delta’yı hayata geçiren, inovasyon alanında Türkiye’nin gururu olan MT Bilgi Teknolojileri, hayata geçirdiği sektörel çözümlerle de fark yaratıyor.

Araştırma ve geliştirme çalışmalarını esnafın işini kolaylaştıran ve ekstra gelir kazanmasını sağlayacak hizmetler doğrultusunda kurgulayan VERA’nın sunduğu çözümlerden biri de Eczane otomasyonu. VERA Eczane Otomasyonu eczacıların işini kolaylaştırıp sektörün ihtiyaçları doğrultusunda çözümler üreterek, yeni nesil yazar kasa POS alım sürecinde eczanelerin tercih sebebi oldu.

Eczaneler İçin GİB Onaylı Çözümler VERA Delta’da…

VERA Delta’nın eczane entegrasyonuyla birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu adına tahsil edilen katılım bedeli karmaşası son buldu. Yeni Nesil Ödeme sistemlerinden önce eczaneler SGK adına tahsil ettikleri bedellere de fiş kesmek zorunda kaldıklarından herhangi bir kazançları olmadığı halde vergisini ödemeleri gerekmekteydi. VERA Yeni Nesil Satış ve ödeme sistemleri tarafından gerçekleştirilen offline uygulama ve entegre olduğu Eczanem uygulamaları ile bu sorun ortadan kalktı. Artık eczaneler SGK adına, nakit ya da kredi kartıyla, tahsil ettikleri ücretleri ciro ve vergi matrahını etkilemeden GİB onaylı olarak “Muayene Katılım Payı” adıyla fiş üzerinde gösterebiliyorlar.

Yerinde Müdahale Ekibiyle Eczanede Müdahale

VERA Delta Eczane Otomasyonunun eczanelere getirdiği bir başka avantaj ise ilacın ismi ve bedeli gibi detayların fiş üzerinde yer alması. Böylece müşteri aldığı ilacın ismini ve fiyatını fiş üzerinde görebiliyor.
VERA Yeni Nesil Satış ve Ödeme sistemleri yerinde müdahale ve teknik destek ekibiyle de fark yaratıyor. Eczacılar her hangi bir sorun durumunda cihazlarını teknik servislere götürmek zorunda kalmıyorlar. Olası sorunlar yerinde müdahale ekibiyle eczanede çözümlüyor.

VERA Delta’yla “Eczanede İş Yükü Hafifledi”

VERA Delta’nın bir ilki gerçekleştirerek eczanelere sunduğu bu hizmetleri Eczacılara Sorduk… İstanbul Sultangazi Zeynep Eczanesi Sahibi Tolga Acar VERA Delta’yla birlikte iş yükünün azalmasından oldukça memnun; “SGK katkı payına getirilen çözüm ile yapılan her satışın ardından ayrıştırma yapabilmek için tek tek kontrol etme endişemiz ortadan kalkmış oldu. İş yükümüzü hafifleten yeni sistem oldukça kolaylık sağladı. VERA DELTA’yı rakiplerine göre vizyon olarak çok önde görüyorum. Bu potansiyelde bir işe ilk defa bir Türk şirketinin yatırım yapması benim dikkatimi çeken ilk unsur oldu. VERA’nın sektörlere olan hakimiyeti, araştırma ve geliştirmeleri ekibimizi oldukça etkiledi. Araştırma yaparken özellikle programlarla entegre çalışabilen bir kasa olmasını istedik ve bu sebeple kullanacağımız yazarkasa POS markası’nda VERA Delta’yı tercih ettik.”

Eczacılar İlaç İsminin ve Bedelinin Fişte Olmasından Mutlu…

Bahçelievler Ahmet Özden Eczanesi Sahibi Ahmet Özden ise yazar kasa fişinin üzerinde ilaç isimleri ve fiyatlarının bulunmasından ve stokları görebildiğinden dolayı mutlu; “Stok ve cari takibini yaptığımız eczane programındaki bilgilerin, mali bilgilerle anlık olarak eşleşmesi doğru ve sağlıklı raporlama yapabilmemizi sağlıyor. Ürün çeşitliliğinin fazla olduğu işletmelerde kullanılan program ile yazarkasa entegrasyonu stok takibi için vazgeçilmez oluyor. Ayrıca hastaların ne aldığını bilmesi ve fiş üzerinde bedelinin yer alması çok güzel bir yenilik. VERA’nın sektörel analizlerini oldukça başarılı buluyorum bunun için VERA’yı geliştirenleri ayrıca tebrik ediyorum. Cihazımızla ilgili danışmak istediğimiz herhangi bir konu için oldukça hızlı yönlendirme ile ziyaret edilmemiz ve yerinde müdahale edilmesi işletmeler için çok kıymetli. Teknik servise, bayiye kasaları taşıma dönemi VERA ile tarih olmuş oldu, bu bir ya da iki personelle çalışan işletmeler için harika bir uygulama.”