BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
MEDYA

Ecem Karaağaç'dan 2. sayfaya bomba enerji açıklaması

Ecem Karaağaç'ın Survivor yarışması öncesi biriyle defalarca enerji yüklemesi için ilişkiye girdim açıklaması olay oldu. 2 gündür susan Ecem Karaağaç bugün suskunluğunu ikinci sayfaya bozdu ve ilk kez açıkladı.

Ecem Karaağaç enerji yüklemesi skandalı günün konusu oldu. Enerji yüklemesi bahanesiyle defalarca cinsel saldırıya uğradığını söyleyen Ecem Karaağaç, o kişiler hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve o günden sonra sessizliğe gömülmüştü. Bugün ise 2. Sayfa'ya gözyaşları içinde çok özel açıklamalarda bulundu. 

Çok üzgün olduğunu söyleyen Ecem Karaağaç, olayların bambaşka olduğunun da altını çizdi. Medyada çıkan olayların çok saptırıldığını  söyleyen Ecem şu açıklamarını söyledi: " Ben açıkcası mağdur edildim çıkan haberlere çok üzüldüm. Hakkımı aramak için hukuka başvurdum hakkımı orada sonuna kadar arayacağım. Karşı tarafın çıkan haberleri bu kadar çarptırarak halkla paylaşması beni mağdur ve çok acı bir durumda bıraktı.   Buna şöyle bakmayın eğitimli, eğitimsiz, profesor... Herkes dolandırıyor. Bu işin ciddiyetinin 2 cümle kadar basit bir haber olmadığını herkes görecek. Benim hukuka inacım çok."

Sitene Ekle