BIST 9.998
DOLAR 32,35
EURO 34,90
ALTIN 2.391,27

Dünyanın en ucuz tatil noktaları

Dünyanın en ucuz tatil noktaları

İşte tüm sene biriktirdiğiniz parayla ucuz tatil yapabileceğiniz 10 ülke…

Dünyanın en ucuz tatil noktaları

Sri Lanka Sri Lanka’nın merkezlerinden biri olan Colombo, burada ziyaret edilecek en popüler şehirdir. Sri Jayewardenepura Kotte asıl başkenttir ve burası da ziyaret edilmelidir. Colombo’daki Buda Heykelleri ve Galle Face Green Promenade görülmeye değerdir. Sri Lanka’ya geldiğinizde sanki başka bir zaman dilimine gelmişsiniz gibi hissedeceksiniz. İnsanlar oldukça dost canlısı ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için ellerinde geleni yapar.

Dünyanın en ucuz tatil noktaları

Yunanistan Dünyanın en eski kültürlerinden biridir. Turist cenneti de denebilir. Atina gibi birçok şehir, tarihi eserler, cazibesi, yemekleri ve eğlence hayatıyla turistleri çekmektedir. Yunanistan’a gelmek için en uygun zaman yaz mevsimidir. Her yer turistlere açıktır yazın. Harabelerden çok güzel plajlara kadar birçok yere gidebilirsiniz üstelik çok ama çok uygun fiyata...

Dünyanın en ucuz tatil noktaları

Hindistan Hindistan’da bu iş hem ucuz hem de kolaydır. Hatta dünya üzerinde bu tatil türünün en ucuz yapılabildiği yerdir. Yiyecek, konaklama ve ulaşım diğer ülkelere göre oldukça ucuzdur. Backpackerlar (sırt çantalı turistler) için ucuz hosteller şehrin her yerinde mevcuttur ve birçok tur rehberi size yardım etmek için ellerinden geleni çok ucuza yapar. Hindistan’a tatile gitmek, sıcak su veya klima gibi lükslerden vazgeçip, değişik insanları ve yerleri görmeyi seçmek demektir.

Dünyanın en ucuz tatil noktaları

Meksika 930'da kent 200 km²'lik bir alan kaplıyordu ve nüfusu 1 milyondu. 1970'te, yüzölçümü 650 km²'ye, nüfusu 8 350 000'e ulaştı. 1982'de 800 km²'lik bir alana yayılıyor ve 15-17 milyon insanı barındırıyordu. 1990'da ise, bütün kontrol çabalarına karşın, merkezde nüfus 8 236 900 idi. Yerleşim alanındaki 13 636 127 nüfusuyla Meksiko, dünyanın en büyük ve en kirli kenti haline gelmişti. Kentteki yüksek doğum oranının yanı sıra kırsal kesimden ve başka kentlerden göç edenler nüfustaki hızlı artışta rol oynamaktadır.