BIST 10.932
DOLAR 32,22
EURO 35,06
ALTIN 2.451,58

Dünyanın en pahalı filmi

Dünyanın en pahalı filmi

500 milyon dolarlık bütçesiyle dünyanın en pahalı filmi olan avatar, üç boyutlu olması ve kullanılan görsel efektler nedeniyle, “sesli ve renkli filmlerin” sinema endüstrisinde yaptığından daha büyük bir devrim yapacak

Dünyanın en pahalı filmi

500 milyon dolarlık bütçesiyle dünyanın en pahalı filmi olan Avatar, üç boyutlu olması ve kullanılan görsel efektler nedeniyle, “sesli ve renkli filmlerin” sinema endüstrisinde yaptığından daha büyük bir devrim yapacak

Dünyanın en pahalı filmi

500 milyon dolarlık bütçesi ile bugüne kadar çekilen en pahalı film olan, yapımı 14 yıl süren ve çekilmesi için başta görsel efekt olmak üzere birçok dalda onlarca icat yapılan Avatar, tüm dünya ile birlikte 18 Aralık’ta Türkiye’de de vizyona girecek.

Dünyanın en pahalı filmi

Pandora adlı bir gezegende insanlar ile insansı Na’vi kabilesi arasındaki çatışmayı anlatan filmin en büyük özelliği, 3 boyutlu olması. Dünyanın ilk 3 boyutlu aksiyon filmi olan Avatar’ın sesli ve renkli filmler gibi sinemaya devrim getirmesi bekleniyor.

Dünyanın en pahalı filmi

Dünyanın en çok gişe yapan filmi Titanik, Terminatör ve Alien gibi filmlerin de yönetmeni olan James Cameron’un 14 yıl önce başladığı projesi yeni bitti. 14 yıl önce kafasındaki fikirleri ve teknolojiyi arkadaşlarına ve film teknisyenlerine anlatan Cameron, “Bu teknoloji ile hayatta olmaz” karşılığını almış. Her zaman mükemmeliyetçiliğiyle övünen James Cameron, filmi çekerken, her işin uzmanıyla çalışmış.