BIST 9.940
DOLAR 32,44
EURO 34,80
ALTIN 2.446,26
HABER /  DÜNYA

Dünyanın en iğrenç koleksiyonu

En sıradışı koleksiyon meraklısı, "göbek deliği" sayesinde Guinnes rekorlar kitabına girdi...

Abone ol

İngiltere’de bir "koleksiyon meraklısı" tam 26 yıl boyunca göbek deliğinde toplanan pamuk parçalarını biriktirerek Guinness rekorlar kitabına girdi.

Daily Mail’in haberine göre, Graham Barker adlı 45 yaşındaki kütüphane görevlisi başkalarına göstermekte zorlanacağı bir “koleksiyonöa merak saldı. Barker, 26 yıl boyunca göcek deliğinde biriken pamuk parçalarını kavanozlar içinde biriktirerek tam 22.1 gram “pamukö elde etti.

Tuhaf koleksiyoncu, bu miktarla rekorlar kitabına girmeyi başardı. Barker’ın "koleksiyonunda" her renkten pamuk bulunuyor. Pamukların rengi Barker’ın kullandığı havlu veya atletin rengine göre değişiyor. Koleksiyonuyla gurur duyduğunu söyleyen Graham Barker, "Bütün işlem sadece birkaç saniye alıyor. Zaten zaman içinde otomatiğe bağlanmış gibi oluyorsun ve elin göbek deliğine kendiliğinden gidiyor. Dolayısıyla bu koleksiyona fazla zaman ayırmam gerekmedi" dedi. Barker, koleksiyon fikrinin ilk kez 26 yıl önce bir akşam sıkıldığı sırada göbek deliğindeki pamukları çıkarırken aklına geldiğini belirterek, "Bir anda, bir insanın bunlardan ne kadar toplayabileceği aklıma takıldı. Bunun yanıtını bulmanın tek yolunun toplayıp görmek olduğuna karar verdim ve boş bir kavanoz bulup işe başladım" diye konuştu.