BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,70
ALTIN 2.400,72
HABER /  GÜNCEL

Dünya Kupasında favorim...

Teknik Direktör Samet Aybaba, Dünya Kupasında favorisinin Brezilya olduğunu ancak genç ve dinamik bir kadrosu bulunan Belçika’dan da sürpriz...

Abone ol

Teknik Direktör Samet Aybaba, Dünya Kupasında favorisinin Brezilya olduğunu ancak genç ve dinamik bir kadrosu bulunan Belçika’dan da sürpriz beklediğini söyledi.
Samet Aybaba, yerel seçimlerde tekrardan Osmaniye Belediye Başkanlığına seçilen Kadir Kara’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Aybaba, programı uygun olması halinde Haziran ayının sonunda yapılacak olan Osmaniye Belediyesi 6. Yaz Spor Okullarının açılışına katılacağını söyledi.
Dünya Kupası ve yeni sezonla ilgili görüşlerini açıklayan Aybaba, Dünya Kupası’nda favorisinin Brezilya olduğunu ancak genç ve dinamik bir kadrosu bulunan Belçika’dan da sürpriz beklediğini belirtti. 2014-2015 futbol sezonunda yurt içi ve yurt dışından teklifler alan Aybaba teklifleri düşünüp, değerlendireceğini yurtdışı seçeneğinin daha ağır bastığını da söyledi.
Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirten Başkan Kara, “Sayın hocamız her daim bu memleketin bir evladı olduğunu ortaya koymuş, memleketi ile bağlarını hiçbir zaman kopartmamıştır” dedi.
(İHA)