BIST 10.083
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.437,15
GÜNCEL

Dükkanına gelen hırsızları silahla böyle kovaladı

Sultangazi’de faaliyet gösteren çok sayıda tekstilci esnafı son dönemlerde iş yerlerine dadanan hırsızlardan adeta bıktı usandı.

Sultangazi’de geçtiğimiz günlerde sabahın erken saatlerinde yeniden tekstil atölyelerine girmeye çalışan hırsızlar, 3 iş yerini soymayı başardı ancak girmeye çalıştıkları bir iş yerinde hiç ummadıkları bir olayla karşı karşıya kaldılar. İş yerinde oturduğu sırada güvenlik kamerasından hırsızların içeriye girdiğini gören bir esnaf ise ruhsatlı silahı ile hırsızları kovaladı.


Saniye saniye güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde zanlıların lüks bir araçla kalabalık halde iş yerine geldikleri, iş yerinin önüne yanaştıktan sonra kepenkleri demir keski ile keserek açtıkları görülüyor. Bu sırada içeride olan iş yeri sahibi, güvenlik kamerasından hırsızları görünce iş yerindeki ruhsatlı silahı ile dışarı çıkıyor. Hırsızları korkutmak amacıyla araçlarının lastiğine ateş eden esnaf, hırsızları kovalıyor. İş yeri sahibi ile karşı karşıya kalan zanlılar ise gördükleri manzara karşısında arkalarına dahi bakmadan kaçıyor.

Sitene Ekle
Etiketler