BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,98
ALTIN 2.444,34
HABER /  GÜNCEL

Düğün dönüşü feci kaza

Bursa'da, bir otomobil tarafından sıkıştırılması sonucu yoldan çıkan otomobil bariyerlere çarptı

Abone ol

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil tarafından sıkıştırılması sonucu yoldan çıkan otomobilde bulunan karı-koca hayatlarını kaybetti. Kazada 3 kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden İsa Can'ın Bursa Karakadı Camii'nde imam hatip olarak görev yaptığı öğrenildi.

Bursa Alanyeri Camii İmam Hatibi İbrahim Can ile ağabeyi Karakadı Camii İmam Hatibi İsa Can, eşleriyle birlikte İnegöl-Bursa kara yolu üzerindeki köftecide düzenlenen düğün merasimine katıldı. Can kardeşler, bir süre sonra memleketleri olan İnegöl'ün Hamamlı köyündeki başka bir düğüne katılmak için yola çıktı.

İbrahim Can idaresindeki 16 PG 337 plakalı otomobil, İnegöl Otobüs Terminali mevkiinde, iddiaya göre sollama yapmak isteyen Hikmetcan Y.'nin kullandığı 16 ABH 27 plakalı özel otomobil tarafından sıkıştırıldı. Hikmetcan Y.'nin kullandığı aracın darbesiyle direksiyon hakimiyeti kaybolan 16 PG 337 plakalı otomobil yoldan çıktı. Araç, alt yol olarak kullanılan Şehit Er Mustafa Pehlivanoğlu Sokağı'na uçtu. Can idaresindeki otomobil bariyerleri ve ağaçları aşarak yaklaşık 2 metre aşağı düştü.

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi. Yaralılar 112 Acil Servis ambulansları ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazada ağır yaralanan İsa Can'ın eşi Yadigar Can hastane yolunda hayatını kaybetti. Kazada ağır yaranan Bursa Karakadı Camii İmam Hatibi İsa Can da ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada yaralanan otmobil sürücüsü Alanyeri Camii İmam Hatibi İbrahim Can ile eşi İfaket Can ve Müzeyyen Ö. de İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazaya sebebiyet verdiği ileri sürülen 16 ABH 27 plakalı özel otomobilin sürücüsü Hikmetcan Y. gözaltına alındı.